Mitt Juni för 10 år sedan

För 10 år sedan var jag 16 år och hade precis slutat första året på gymnasiet. Jag och några klasskamrater firade in skolavslutningen på Slagsta Glass.

Så här såg jag ut då. Har inte åldrats alls ;) Fast det var ett tag sedan jag fick visa ID när jag köpte alkohol, så jag kanske ser ut som 18-19 då.

Vissa dagar sommarjobbade jag i en klädbutik. Då var jag bortskämd och åt lunch ute på stan eller fick lunch lagad av mormor. Just den här dagen hade mormor lagat pannkaka i min lunchlåda! Vilken lyx!

Annars spenderade jag mycket tid med att läsa och analysera den här tegelstenen på 737 sidor. Det var vår läxa över sommaren, som jag betade av redan de tre första veckorna i juni, så jag riktigt kunde njuta av sommaren sen. Vad jag älskar mig själv för att jag alltid varit så bra på planering och tidsförhållning!

Tillbringade också mycket tid med min älskade vovve. Här tog jag med honom för att titta på Ölcuppen när min pappa och min morbror spelade. Nuförtiden är de “pensionerade” och coachar istället haha. Åh vad jag älskade sommarpromenader med min Chelseababy i vackra sommarsverige <3

Vilka fina minnen. 2008 var en bra sommar om jag inte minns helt fel. Tänk om man skulle kunna få vara “liten” igen för ett tag och uppleva sommaren som man upplevde den då. 10 veckors sommarlov och mamma och pappa som betalade för allt. Det var inte helt fel! Man skulle lyssnat mer på föräldrarna när de sa att man ska vara barn så länge man bara kan. För man tröttnar verkligen på att vara vuxen ibland.

Gillar

Kommentarer