Minnen från NYC

För ett år sedan var jag i New Yorkkkkk!! Vilken underbar stad det var. Jag vill verkligen tillbaka. Fastän vi hann se och göra väldigt mycket under dagarna vi var där, så finns det ju alltid mer att uppleva.

Min man har köpt en ny telefon, så igår förde han över alla sina bilder till ett USB-minne. Sedan satt vi där i en timme och bara tittade igenom dessa, och log åt alla minnen vi skapat de senaste åren. Bryssel, Sardinien, Toscana, Palma, vårt bröllop, och så New York.

Jag hade otroligt höga förväntningar på New York innan jag åkte, eftersom alla jag känner som varit där endast delat positiva berättelser om att det är den bästa staden i världen osv. Det sjuka var väl att jag, trots dessa höga föväntningar, sedan inte blev besviken. Jag kan bara hålla med. New York är den mest fantastiska staden jag varit i.

Empire State Building var verkligen värt ett besök. Jag kommer alltid komma ihåg den dagen då vi gick dit, eftersom det var hela 35 grader ute. New York kokade.

Vi hängde mest i downtown, Upper East Side och Hell’s Kitchen där vårt hotell låg. Nästa gång jag befinner mig i New York måste jag besöka Brooklyn Bridge (som vi inte hann med), Brooklyn. Greenwich, Chelsea etc.

Så för ett år sedan var jag där. Hur underbart?! De fö​rsta dagarna var det regnigt och grått (vilket syns på bilderna), men de sista dagarna fick vi som sagt sedan njuta av lite sol och värme. Tror maj var en bra månad att åka dit. Nästa besök blir nog på hösten. Jag vill gå i Central Park när löven ändrar färg, precis som på Blair Waldorfs födelsedag i Gossip Girl.

Vi måste också gå på en till baseballmatch! Det var så (oväntat) roligt. Fyra timmar kändes som en. För att inte tala om vilka goda nachos de hade inne på arenan… Jag skulle kunna gå pa en baseballmatch igen endast för dessa nachos.

Kan inte fatta att det redan gått ett år sedan vi var i New York. Hemligheten när det kommer till resor är att alltid ha nästa resa planerad framfor sig, annars skulle jag lätt bara fastna i alla dessa minnen och sakna det som varit något enormt. New York – jag kommer tillbaka en vacker dag.

Gillar

Kommentarer