Mina planer för sommaren 2021

Ska jag våga mig på att göra en lista på mina planer, mål och förväntningar den här sommaren? Jag har alltid älskat sådana listor, som man sedan kan titta tillbaka på och utvärdera, men det känns så riskabelt det här året. Jag vill inte titta tillbaka på en förväntansfull Linda med så många planer, som sedan bara gick åt helvete pga covid och restriktioner. Jag är så trött på det. Samtidigt - vad gör lite inställda planer och omvägar i livet om 10 år? Det finns ju en mening med allt, och jag vill bara andas ut all besvikelse just nu och njuta av livet, som det än ser ut. Så jag skriver en lista ändå. För hoppas kan man ju alltid.

* Först blir det en mini-semester till Brighton och Portsmouth med min man. Och då menar jag verkligen mini - två dagar och en natt. Vi firar 9 år tillsammans, och det blir vårt sätt att inviga sommaren! Vi vill sitta på stranden i Brighton och sola, äta hotellfrukost och shoppa i Gunwharf Quays. Det förtjänar vi.

* Efter en kass vår, ser jag fram emot att få en fin bränna i sommar. Jag vill unna mig mycket loungande i den värmande solen. Drömmen hade varit ett dopp i mina föräldrars pool också. Att bara få NJUTA av en riktig sommar.

* Med det sagt, så har jag bokat en resa till Sverige om några veckor. Det gör mig så förväntansfull och nervös samtidigt. Jag hoppas med allt jag har att den kommer vara möjlig att genomföra. Mitt plan har redan blivit inställt och ombokat än gång, men men, hoppet är ju det sista som sviker en, och tur är väl det 😂 Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag vill bara hänga med mamma, pappa, min bror och mormor ett tag. Fira julen 2020 som vi aldrig fick, fira min födelsedag och bara ta ikapp lite förlorad tid.

* Jag fyller 30 år! Om allt går som det ska, så kommer jag sitta hemma i resekarantän just den dagen. Jag hoppas jag kan fira lite med min familj i Sverige innan dess, samt fira med min man inom tomtgränsen eller alternativt efter min karantän. Jag kommer i alla fall vara nöjd för det lilla när det handlar om min 30-årsdag.

* Jag och min man vill åka på en liten sommarsemester i augusti. Min man vill jättegärna till min familj i Sverige, men det är en fortsätt travel ban för engelsmän, så det mest realistiska just nu är att det blir några dagar i Wales. Det ska tydligen påminna lite om Cornwall, och vi trivdes ju bra där förra sommaren. Eller varför inte en sista minuten till ett grön-listat land i Europa. Jag säger det igen - man kan ju alltid hoppaaaas.

* Det kommer bli min tur för vaccination! Jag ser verkligen fram emot det, speciellt om utlandsresor kommer bli möjliga igen med covid-vaccinpass. Just nu kan de över 30 år vaccinera sig, så det är nog faktiskt min tur om bara några veckor!

Mina mål, drömmar, planer och förväntningar för sommaren, handlar mycket om att få umgås med familj och vänner. Att äntligen få vara lite ledig från jobbet och fokusera på något annat. Jag har ju jobbat mig igenom lockdown konstant, och skulle behöva lite ledighet tillsammans med nära och kära. Det skulle verkligen vara så uppskattat, så jag håller tummarna jättejättemycket. Samtidigt måste jag påminna mig själv om att mycket fortfarande är utom min kontroll, och att det måste få vara okej. Hur det än blir, så är jag säker på att NÅGOT trevligt kommer hända mig i sommar.

Så sommaren 2021 - jag hoppas du blir fantastisk, på ditt vis. Jag är redo!!

Gillar

Kommentarer