Mina 100 mål, uppdaterade

1. Börja varje dag med ett leende – Jag är bra på det här! Men det är samtidigt ett mål man måste fortsätta jobba på livet ut, så jag spar det.

2. Uppskatta tidiga morgnar – Jag har definitivt blivit bättre på det. Jag ser till att alltid ha min favoritfrukost hemma, så jag har någonting att se fram emot på morgonen. Att jag dessutom måste upp för att hälsa på (och mata) mina marsvin är också en motivation till att stiga upp lite tidigare. Men jag kan samtidigt bli mycket bättre på det.

3. Se fram emot någonting varje dag – Jag är duktig på att uppskatta det lilla i vardagen, men precis som punkt nummer 1 är detta något man måste fortsätta tänka på livet ut.

4. Påminna mig själv om mål jag redan uppnått – Ibland har man en tendens att använda past experiences i negativa sammanhang. I alla fall jag har det. “Nej, jag tänker inte gå in i den butiken för de var så otrevliga…” Men det jag blivit bra på på sistone, är att fokusera på det som gått bra. Påminna mig själv om vad jag åstadkommit hittills, och därför kan åstadkomma i framtiden. Men det är också något man måste fortsätta med livet ut.

5. Träna regelbundet Att träna har aldrig fallit sig naturligt för mig. Speciellt inte regelbundet. Jag tycker jag är bra på att röra på mig varje dag (går alltid till och från jobbet och tar promenader), men jag är inte någon som springer och sportar på regelbundna tider varje vecka. Jag prioriterar inte träningen, och ska jag vara ärlig tror jag det kommr bli svårt för mig att nå detta mål, om inte något radikalt ändras med min kropp (typ att jag vill gå ner i vikt efter en graviditet). Jag skulle vilja ändra på det här målet till att 5. Röra på mig varje dag, och göra aktiva val till att använda kroppen mer i vardagen.

6. Skita i vad andra tycker – Jag har fortfarande svårt att ignorera konstiga eller negativa kommentarer riktade mot mig själv eller någon jag står nära. Svårt att skaka av mig destruktiv kritik. Jag blir lätt irriterad när folk har andra åsikter än mig generellt, så jag vill verkligen bli bättre på att inte bry mig och ta till mig litka mycket av skitsnack. Ett exempel på något jag borde släppt för lange sedan var en kommentar från min mans väns mamma om att vårt bröllop inte var speciellt seriöst eftersom vi inte hade några kyrkliga traditioner. 1. Jag blir irriterad på människor som alltid ska dra in religion i konversationen när de vet att jag inte är religiös. 2. Vårt bröllop var fantastiskt, lättsamt och alla hade trevligt eftersom det inte fanns några “traditionsenliga måsten.” 3. Jag och min man har ett lyckligt äktenskap för att vi älskar varandra och är bästa vänner. Inte för att en präst vigde oss och vi lämnade gästerna uttråkade i kyrkan i 30 minuter medan vi skrev på ett vigselpapper…” I could go on and on, och det är precis det här jag menar. Jag måste sluta försvara mig och skita i vad andra säger och tycker.

7. Springa 5k Jag har ingen motivation till att springa 5k, och jag kommer därför inte springa 5k, så det här målet behövs ändras på. Istället för att springa vill jag 7. Spela mer tennis. Älskar tennis.

8. Dela hörlurar med min fästman när vi springer Nej, det här är inget mål jag satsar på att uppnå heller. Istället vill jag 8. Spela en dubbel tennismatch. Jag och min man har pratat om det ett tag nu, att vi måste hitta tennispartners som vill spela med oss. Hur kul?!

9. Lyssna mer på musik – Bytte ut musiken helt mot podcasts, men nu när så många lagt ner, har jag börjat lyssna på mer musik igen. En riktigt bra houselåt kan verkligen få mig på toppenhumör, och jag vill alltid vara på topp! Så jag är på väg att uppnå det här målet, men jag är inte där än.

10. Gå på fler konserter – Jag vill, men det har inte skett än!

11. Bli bättre på att hantera stress – Jag har mina bra och dåliga dagar… Jag kan garanterat bli bättre. Det är konstigt hur man kan vara världens lugnaste människa i vissa situationer, och i andra bara snäsa åt sin man för att han lämnat en sked framme, och det tar tid för mig att diska och plocka undan den 😂

12. Åka på en yacht – Har inte varit på en yacht än, men den tiden kommer. Nästa gång i Monaco ska vi hyra yacht!

13. Dricka champagne på yachten – Snart så…

14. Besöka så många länder och platser som möjligt – Kan jag få ge mig själv ett halvt poäng här eftersom jag i år besökt 3 nya länder, och 6 länder totalt. Jag har förälskat mig i Cannes, Juan Les Pins, Nice, Monaco, Wien, Köpenhamn. Besökt Malmö (som jag tyckte verkade vara en riktigt tråkig stad), och sprungit runt i vetefält i mitten av Wiltshire.

15. Bli bättre/flytande på Spanska – När jag är i spanien blir jag alltid så motiverad till att fortsätta plugga spanska, men hur hittar man motivationen till det i vardagen? Jag ska försöka.

16. Bli bättre/flytande på Franska – Liiite bättre blev jag väl i somras, men jag skulle vilja bli ännu bättre. Så jag inte tror att jag beställer en caesarsallad med krutonger när crostillantes faktiskt betyder räkor. Oops.

17. Bli bättre/flytande på Italienska Jag prioriterar hellre spanskan och franskan här faktiskt, och realistiskt blir det lite mycket med tre språk jag måste förbättra. Så jag tänker byta ut det här målet mot något jag uppnådde i somras och är stolt över: 17. Använda en flygplanstoalett. Jag vet inte om jag varit rädd för luftgropar eller bara renligheten på flygplanstoaletter, men jag har verkligen undvikit dem till alla pris. Över Frankrike i somras trotsade jag dock den rädlsan, toaletten var ren och det var inte alls skakigt. Ibland blir man stolt över små, små saker haha.

18. Prova på mycket nya maträtter – Jag älskar att experimentera med mat, och det är något jag verkligen kommer att fortsätta med.

19. Äta mer vegetariskt Jag lagar vegetarisk mat nu ca 3 dagar i veckan, och väljer ofta vegetariska alternativ ute på restauranger. Det har definitivt blivit en vana att äta mindre kött. Nästa mål är nog istället att även 19. Äta mer veganskt. Att dra ner på ost, mjölk och grädde kommer bli svårare för mig.

20. Informera mig mer om vad saker innehåller/kommer ifrån – Att tänka mer miljövänligt och hälsosammare helt enkelt. Jag ger mig själv ett halvt poäng här, för jag är duktig på att avstå äkta skinn, päls, inte använda mycket plast, äta mindre kött, äta mindre socker etc. Men kan samtidigt alltid bli bättre.

21. Gifta mig – Jag har gift mig! Så vad är nästa mål? Jo: 21. Våga försöka bli gravid. Att släppa på alla spärrar man har kring att alltid skydda sig, och att kasta sig ut i det totalt okända kommer bli en stor utmaning.

22. Fira bröllopsdagar – Vi har hittills firat två bröllopsdagar enligt traditionen: bomull och pappersbröllop. Ser fram emot många, många fler!

23. Alltid värna om min och min makes relation – Vi är alltid varandras bästa vänner, och jag älskar att vi båda alltid prioriterar varandra, men samtidigt också kan växa på olika håll. Jag låter honom ta plats och han låter mig ta plats. Vi har en grym relation som vi samtidigt inte tar för givet. Vi har uppnatt det här målet flera gånger om, men vi kommer samtidigt fortsätta jobba på det livet ut.

24. Hitta på en massa roliga äventyr tillsammans med min make – Finns det något bättre än att resa runt i världen med min man? Tror inte det! Jag vill fortsätta hitta på nya äventyr med honom med stort H, så länge vi lever.

25. Ha dubbelt medborgarskap Jag tvekar om det här fortfarande är ett seriöst mål jag har, efter att jag fått reda på att det är så dyrt, inte är möjligt än, och kommer kräva så mycket av mig när jag väl kan ansöka… Istället vill jag ta upp: 25. Fixa Settled Status. Vissa har ansökt om Settled Status i flera månader och fortfarande inte blivit godkända, medan jag blev godkänd på endast två dagar. Är faktiskt stolt över det. Jag visade mitt National Insurance Number, de såg hur och var jag arbetat de senaste 5 åren, och det räckte.

26. Hjälpa min fästman/make att bli flytande i svenska – Vi måste bli bättre på att träna när vi är själva, och prata mer svenska hemma…

27. Köpa lägenhet - Vi köpte en lägenhet som vi stormtrivs i! Mitt nästa mål får bli att: 27. Renovera badrummet. Det är inget som “behövs” just nu, men inom några år blir det nog mer aktuellt och jag vill göra det.

28. Köpa fler blommor – Jag väntar fortfarande på att min man ska köpa blommor åt mig vid speciella tillfällen, istället för att ta tag i saken själv och köpa blommor själv. Skulle ju vilja ha ett par vaser framme varje dag med fräscha blommor!

29. Köpa hus – En vacker daaag… Men just nu trivs jag så bra i lägenheten (som ju är som ett hus med två våningar och terass!)

30. Ha en trädgård full med rosbuskar – Åh ja, vilket härligt mål. Det spar jag.

31. Designa och bygga mitt eget drömhus – Den ultimata drömmen som förblir ett stort mål. Jag tror inte det här kommer hända, men man vet ju aldrig. Får jag chansen tar jag den.

32. Bada i en infinitypool – Har fortfarande inte badat i en infinity pool!

33. Ha min egen örtträdgård – Sa att jag skulle vänta till 40, men jag kanske börjar plantera lite redan nästa sommar. Hur underbart att använda i sin matlagning?!

34. Köpa en canvas och måla mitt egna konstverk – Som jag sedan kan sätta på väggen i mitt hem eller sälja. Jo, det vore lite coolt. Det förblir ett mål.

35. Bli avmålad, naken – Jaaa, alltså jag vill göra det här nu…

36. Skaffa hund – Jag hoppas att en hund passar in i min vardag någon gång i framtiden. Älskar hundar. Har alltid varit fäst vid Pomeranians, men jag är inte lika petig längre. Ja, jag vill ha en liten hund, men sort spelar inte lika stor roll.

37. Skaffa katt Jag tror inte idag att jag någonsin kommer äga en katt. Mest eftersom min man inte gillar katter 😂 Jag byter ut det här målet mot: 37. Våga vara mer spontan. Jag planerar alltid så mycket, men jag vill våga haka på mer spontana saker.

38. Skaffa andra djur med  Yes, jag har numera två söta marsvin! Så jag ändrar det här målet till att: 38. Fortsätta vara den bästa matten åt mina svin. Jag släpper ut dem varje dag, gosar med dem, försöker träna dem och stimulera dem så de blir riktigt personliga och mysiga. Så de får leva sitt bästa liv. Åh, vad jag älskar dem.

39. Hjälpa djurorganisationer – Jag stödjer WWF. Är inte en månadsgivare, men brukar bidra med en större summa en gång om året. Ett mål är att stödja fler djurrättsorganisationer.

40. Bli bättre på att hantera konflikter – Ja, jag hatar konflikter… Måste verkligen jobba på det.

41. Förbättra mitt tålamod – Jag skulle vilja säga att mitt tålamod blivit bättre sedan jag skrev ner alla dessa mål för 2 1/5 år sedan. Men nää… Jag tror tyvärr inte det. Mitt tålamod blir bara sämre och sämre ju äldre jag blir! Jag orkar inte med människor längre, eller saker som tar TID. Måste verkligen jobba på det här nu.

42. Klättra i karriären – Jag skrev att jag måste våga ta nästa steget om jag känner att jag sitter fast/inte kommer vidare med vad jag vill uppnå. Men jag känner mig inte fast just nu. Att arbeta med projektarbeten är så varierande och precis det min personlighet behöver. Med nya projekt känns det som om jag klättrar hela tiden, men jag spar detta som ett mål utifall jag ändrar mig.

43. Tjäna mer pengar – Min lön har ökat stadigt varje år, men jag vill såklart tjäna mer. Så ja, jag har uppnått det här, men det är samtidigt ett mål jag inte kommer känna mig nöjd med/kommer fortsätta jobba på ett bra tag till.

44. Studera en MBA – Det är inget jag suktar efter just nu, eller inom de närmsta 5 åren, men en gång i framtiden skulle jag faktiskt vilja det.

45. Spara mer pengar – Att spara mycket är ett mål värt att jobba på livet ut! Just nu sparar jag till mindre konkreta saker, typ framtida barn och framtida hus. Men jag behöver inte ha konkreta, kortsiktiga sparmål för att bli motiverad heller. Att spara mycket både i början och slutet av månaden kommer sig naturligt för mig ändå.

46. Köpa aktier och se sparpengara växa – Min man investerade nyligen i Wimbledon’s nya fotbollsarena. Själv har jag inte ägnat många tankar åt aktier på sistone.

47. Gå på networking events – Vill jag verkligen det? Nej. Jag orkar inte med människor just nu… Istället vill jag: 47. Jobba på projekt som belönar mig. Antingen med bonusar, fester, middagar etc. Jag jobbar hårt för att få % på Selfridges just nu kan jag säga… Och jag var nära med att få gå på premiären av Hamilton. Nära. Men i framtiden vill jag inte vara nära, jag vill lyckas.

48. Bli inbjuden till gratisevent/få en massa gratisprylar – Ja, jag jobbar på det här, speciellt med Selfridges! To be continued.

49. Gå på ett TED talk/TED event – Åh, vilken dröm det skulle vara. Nästa gång ett event hålls i London ska jag försöka få tag i biljetter. Kanske kan jag ta mig in genom jobbet, och gå på ett TED talk om framtidens arkitektur och inredning!

50. Titta på 3 TED talks i veckan Nej, jag tittar nog på ett talk varannan vecka… Jag vill ändra det här målet till: 50. Titta på TED talks regelbundet.

51. Visa mina barn TED-EDs – Om jag får barn, så ja, självklart. Föräldrar som inte vet vad TED-EDs är… Skäms.

52. Ha en bra work/life balance – Jag tycker verkligen jag lyckats med det det senaste året. Jobbet tar fortfarande väldigt mycket av min tid, men det får vara så just nu. Jag känner mig i alla fall nöjd där jag är idag, men detta är också ett mål man måste fortsätta arbeta på.

53. Alltid maxa/ta ut alla semesterdagarna – Jag tar alltid ut all min semester, och jag förstår inte folk som inte gör det. Dock har jag inte tagit någon obetald semester i år. Jag var snål, och ville ha mer pengar…

54. Ignorera jobbemails utanför arbetstimmar – Jag har blivit jätteduktig på det här! Att när jag jobbar, jobbar jag, och när jag är ledig är jag ledig. Jag byter ut det här mot 54. Lyssna på fler podcasts. Det får mig att må bra. Speciellt Framgångspodden just nu.

55. Unna mig semester utomlands, ofta – Jag har varit på många resor i år, så jag ger mig ett poäng för det. Men fler ska det också bli.

56. Resa till Karibien – Jag har alltid velat till Karibien, men det har ännu inte blivit av. Om jag ska förutspå framtiden, så tror jag att jag kommer resa till karibien när jag är lite äldre, typ 35-40.

57. Resa till USA Jag har varit till New York (The Big Apple, the apple of my heart <3). Nästa trip blir Kalifornien i vår! Så mitt nya mål är: 57. Besök 5 amerikanska stater.

58. Klappa/mata en giraff – Oooh jag var nära att klappa en på London Zoo i våras…

59. Simma med delfiner – Det kanske händer i karibien eller Mexico någon gång, vem vet.

60. Rida på en elefant  Efter att jag läst nyhetsbrev från WWF är jag inte sugen på det längre… Jag älskar djur, och elefanter ska få vandra fritt i det vilda, inte bli ridna på. Istället skulle jag vilja: 60. Åka på en voluntärresa/vara med och bidra till att hjälpa vilda och utrotningshotade djur.

61. Besöka Keops-pyramiderna – Det är någat jag velat göra sen jag var riktigt liten.

62. Besöka ett buddhistiskt tempel – Det skulle vara spännande.

63. Ha massor med egentid – Jag har blivit väldigt duktig på att prioritera mig själv och skapa mycket egentid. Jag trivs så bra ensam, och behöver vara själv för att varva ner eller fokusera. Det är samtidigt något jag kommer fortsätta jobba på. Det kanske blir svårare om man har en familj i framtiden, men jag vill fortsatta kunna vara “egoistisk” ibland och tänka på bara mig själv en liten stund varje dag. Jag mår bra av det.

64. Få en större erfarenhet utav barn – Jag tror den erfarenheten kommer komma när jag själv får barn. Jag tror inte den kommer komma innan, eftersom jag inte känner någon i min närhet som har barn. Man kan ju inte bara gå upp till någon förälder i lekparken och fråga “får jag leka med ditt barn en stund??”

65. Bli gravid – Så oerhört läskigt men fascinerande på samma gång.

66. Njuta av att vara gravid – Jag skrev för två år sedan att det det bara känns skrämmande att ha någonting växa inuti dig… Har samma känslor idag, men blir jag gravid en vacker dag i framtiden så ska jag fan njuta.

67. Föda barn – Usch… Men vilket mål att klara av det.

68. Namnge barnen – Det har någonting att göra med att jag vill föra vissa namn vidare. Skulle jag få barn idag är jag väldigt säker på namn. Samtidigt har jag varit det hela livet, fastän namnen ändrats vart tredje år haha.

69. Vara mammaledig länge/jobba deltid – Jag vill nog tillbringa massor med tid med mina barn, och det är en annan anledning till att jag är så osäker inför att skaffa barn. Min ekonomi då?

70. Fira barnens födelsedagar – Det kommer väl vara bästa dagen/dagarna på året, och jag kommer verkligen göra en big deal out of it, varje år. Då menar jag inte köpa en massa dyra presenter; det är mycket viktigare att tillbringa tid tillsammans och ha roligt.

71. Vara bästa mamman i världen – Jag ska ha pli på mina ungar, men vara deras bästa vän på samma gång. Det går, eftersom det var så min uppväxt såg ut. Jag vill att mina barn ska ha det minst lika bra som jag hade det, och få växa upp i en lika kärleksfylld familj och omgivning.

72. Acceptera barnen som de är – Jag kommer definitivt klä en framtida flicka i rosa, och pojke i blått, men om de väljer en annan väg finns jag alltid där för dem. Jag vill att de växer upp till att bli smarta, snälla, insiktsfulla individer. Resten kvittar.

73. Ha finaste lilla familjen – Jag ger mig själv ett poäng här, för jag har den finaste familjen någonsin redan. Min man, mina marsvin, mina föräldrar, min bror, mormor, farmor… Jag är nöjd och glad.

74. Bli ännu bättre på att laga mat – Jag älskar att laga mat, och jag anser att jag är bra på det. Men man kan alltid bli bättre, och jag gillar ju att förbättra mig själv.

75. Bli ännu bättre på att baka/baka mer  Nej, jag måste byta ut det här. Jag hatar att baka, och så är det. Istället vill jag: 75. Hitta/hitta på ännu fler nyttiga alternativ när det kommer till matlagning. Älskar nyttig och näringsrik mat.

76. Skänka mer pengar till välgörenhet – Jag gillar inte Facebook, men jag måste ge alla dessa födelsedagsinsamlingar lite cred. Jag älskar dem, och har skänkt pengar till både cancer och alzheimers de senaste månaderna. Så enkelt, smidigt och bra.

77. Ge pengar till en total stranger – Nej, det har jag inte gjort än.

78. Lära känna nya människor/skaffa nya vänner – Jag är fortfarande sämst på att lära känna nya människor. Man kommer till en viss ålder då man bara inte orkar längre. Jag trivs med de jag har nära mig, och det finns så många ruttna ägg där ute. Men jag ska försöka utöka min vänskapskrets igen.

79. Ta upp vänskapen med en gammal vän/barndomsvän – Jag har en gammal vän som nu ska bli mina föräldrars nya granne. Jag ser fram emot att umgås igen!!

80. Class reunion Universitetet – Jag tror att ju längre ifrån universitetstiden vi kommer, desto mindre troligt är det att en reunion kommer ske. Speciellt nu när de stängt igen vår favoritklubb Tiger Tiger också. Dessutom har jag ingen bra kontakt med folk från universitetet längre. Alla befinner sig i väldigt olika stadier i livet och på olika platser. Jag byter därför ut det har målet mot: 80. Bibehålla det svenska språket. Jag tycker min svenska är bra, trots 10 år utomlands, men det är också något jag vill fortsätta jobba på att bibehålla.

81. Class renunion IB – Av alla reunions jag ser fram emot, så tror jag det är mest troligt att en IB reunion kommer ske i framtiden. Här hittar vi alla organiserade människor som lätt skulle kunna styra upp något de allra flesta faktiskt skulle vilja komma på.

82. Class reunion Nyorp – Min favoritskola där jag gick i lågstadiet (lekis-5:e klass). Vi försökte ha en reunion för ett par år sedan, men det blev inte av. Jag tror inte riktigt det här kommer ske i framtiden heller (typ 70% av min klass har numera barn som snart är i den åldern vi var då!) men det skulle vara så jäkla kul. Det var en fantastisk klass på en fantastisk skola.

83. Våga klippa håret axellångt – Jag älskar mitt långa hår just nu, så det känns inte aktuellet just idag. Men någon dag behöver jag en förändring, och då ska jag göra det.

84. Bleka håret isblont/grått – Jag tror inte att jag vill bli gråhårig längre haha, men jag gillade den isblonda färgen vi gjorde innan mitt bröllop. Har inte blekt håret på över två år nu, så det är dags snart tror jag.

85. Göra en spraytan – Ja, det måste jag prova.

86. Dricka dyrt champagne – Det gjorde jag bland annat i Palma. Mitt nya mål är att 86. Köpa vintage Moet från 2012. Jag skulle vilja ge det till min man i present någon gång. Att ha en flaska champagne hemma från året vi blev tillsammans känns som ett väldigt fint, romantiskt mål.

87. Gå på champagneprovning – Eller cava, eller prosecco. Har varit nära så många gånger men inte lyckats! Senast i Wien var ju Schlumberger’s mousserande vinkällare stängd…

88. Gå på vinprovning – Jag längtar verkligen efter att få uppfylla/nå det här målet.

89. Köpa en Chanel väska/skor/örhängen – Det här året har jag varit väldigt nära att köpa en Chanelväska vid ett flertal tillfällen, om jag ska säga som det är. Jag har råd, och har haft siktet inställt på en speciell, ljusrosa väska som verkligen är min stil och smak. Men det är tråkigt att jag känner att jag kommer bli ifrågasatt om jag köper den. Jag vill inte behöva gömma den, men jag vet samtidigt att den kommer sticka i folks ögon, och jag vill inte irritera. Helt plötsligt blev jag rädd för att bli rånad, att förlora vänner som kanske inte har det lika bra ställt som mig… Jag vill, men jag vågar inte. Sedan kommer tankarna att jag kanske inte förtjänar en idag i alla fall. Att jag måste uppnå fler saker i livet innan det är dags. I alla fall, så är det inte aktuellt just idag. Jag är för feg. Men en vacker dag, så… :)

90. Bli miljonär – Jag skrev att jag ville ha en miljon på mitt konto efter hus och annat är helt betalt för. Det fortsätter jag jobba på!

91. Gå i tidig pension – Ja, ja, jaaa. Att få tid för sina nära och kära och sina hobbies, utan att behöva tänka på om de genererar pengar eller inte.

92. Köpa en sommarstuga/semesterhus i ett annat, varmt land – Kan jag ändra det specifikt till Frankrike och den franska rivieran? Jag blev helt förälskad i rivieran i somras.

93. Få barnbarn – Först måste jag väl få egna barn, så nu pratar vi väldigt långsiktiga, mer generella mål.

94. Träna bort höjdrädslan – Har faktiskt inte befunnit mig i en situation på sistone där jag känt höjdrädslan smyga sig på, eller att det varit ett problem. Men jag spar det målet. Det kanske behövs i framtiden.

95. Träna bort ål, orm och maskfobin – OCH en spindelfobi som bara växer sig starkare och starkare…

96. Få mamma att flyga/ hälsa på mig i England Hon har gjort det två gånger sedan jag skrev ner dessa mål, och en tredje gång blir det i vinter! Så jag byter ut det här målet till att 96. Inte ta någonting för givet. Livet är skört, och man blir verkligen påmind om det när man mister en vän. Jag vill bli bättre på att njuta av varje stund jag får med nära och kära, för ingenting varar för evigt.

97. Gå på en fotbollsmatch med min bror – I vinter kommer vi kanske göra det ;)

98. Rösta på Socialdemokraterna i nästa val Jag ville göra min morfars röst hörd (han var en stor politiker) en sista gång, men jag håller inte med i hans politik. Nar det väl kom till kritan kände jag att det var bättre att rösta för mig själv och det jag tror på. Vet att morfar alltid varit stolt över att jag gått min egna väg. Så nya målet blir: 98. Anordna en stor bröllopsfest när jag och min man firar 10 år som gifta. Jag ville egentligen bjuda tillbaka alla gäster till herrgården där vi gifte oss redan efter 5 år, men jag lutar nu mer och mer också åt 10 år.

99. Alltid vara där för min familj och mina vänner – Jag vill alltid prioritera min familj och mina vänner, och fastän jag tycker jag är bra på det idag, så är det också något jag tänker fortsätta ta med mig in i framtiden.

100. Aldrig sluta älska mig själv – Det är definitivt något positivt med att vara din egen bästa vän, och det tänker jag alltid vara. Igår, idag och imorgon.

Så på 2 ½ år har jag uppnått 32 av 100 mål, vilket jag är riktigt nöjd över! Nu är de en aning uppdaterade, så dags att jobba vidare!

Gillar

Kommentarer