Min walk in closet

Jag har ju turen att inte bara bo i en lägenhet som har två våningar, tre externa väggar och en uteterass (och därför känns mer som ett hus), utan även i en 3:a. Vårt andra sovrum har vi gjort till ett gästrum/kontor/tv-rum/walk in closet. Det är verkligen vårt allt-i-allo rum, och jag älskar det.

När vi letade efter en lägenhet att köpa, så tyckte jag inte det spelade någon större roll om det var en 2:a eller 3:a, men jag är så glad att min man pushade beslutet om en 3:a. Jag skulle inte trivas i en 2:a igen. Det jag använder gästrummet till mest, är som walk-in-closet. Jag har flyttat mycket av mina kläder till byrålådan i det här rummet, och det är ofta där jag klär på mig på morgonen och sminkar mig. Ljuset vid fönstret är 👍

Jag är så glad att vi har det här rummet. Många av detaljerna här inne kommer från vår gamla lägenhet. Bäddsoffan var vår vardagsrumssoffa i vår gamla lägenhet. Gardinerna hade vi också i vardagsrummet i vår gamla lägenhet (jag fick de av mamma, hon har likadana ute på hennes altan). Stolen här inne är vår gamla köksstol. Mattan var vår vardagsmatta.

Vårt mysiga lilla extrarum. Min walk in closet. Hela vår lägenhet alltså ❤️

Gillar