Min torsdag

Idag började dagen med ett snabbt möte på jobbet, och sedan begav jag mig till tandläkaren för en check-up. Allt såg bra ut och min visdomstand som ligger och trycker under en annan tand har inte rört på sig, vilket är bra. Jag valde även till en polering av mina tänder - bara jag som tycker det känns så fräscht? Förra gången var de dessutom sååå vita i flera veckor efteråt.

Jag satt och betade igenom några jobbmail i väntrummet innan jag fick komma in. Klädd i svarta Michael Kors-skor, svart Michael Kors-väska, samt svart Michael Kors-munskydd. Det slog mig på promenaden till tandläkaren (mitt i skolruschen) att ingen annan var lika fint klädd som jag. Nu menar jag inte att alla borde ha märkeskläder på sig, men det var otroligt många mammor ute i missmatchade kläder, pyjamasbyxor och gummistövlar. Det regnar inte ens?!

Promenaden hem var väldigt tyst och stilla. Jag blev sugen på att köpa en kaffe när jag gick förbi Costa, och argumenterade med mig själv om det skulle förstöra poleringen eller inte... Kaffe nu vs behålla den där fräscha känslan i munnen i ett tag till... Kaffet förlorade, och jag gick hem tomhänt.

När jag gick igenom parken undrade jag när allting ska sluta vara så dött. Och kallt. Det finns gott om påskliljor överallt, men inga knoppar på träden. Är jag för ivrig igen? I minnet har jag bara den där dagen i februari 2019. Pappa var här, vi gick på fotboll och det var TJUGO grader varmt och sol.

Nu jobbar jag vidare. Det har varit en bra och väldigt produktiv dag hittills, och snart är det helg igen!

Gillar

Kommentarer