Min make up studio

Igår hämtade jag ut ett paket med lite make up produkter jag beställt. Jag behövde en ny mascara, en till concealer, samt en setting spray, och efter att ha inspirerats av min favorit Maja Lindelöf, klickade jag hem lite smink som hon föreslagit från Loreal (och min favorit setting spray från Clarins).
Jag blev grymt imponerad av Loreals Mon Amor Glow Drops. Wow. Förstår inte hur jag kunnat varit utan dessa tidigare! De ger ansiktet ett oerhört fint lyster, och passade riktigt bra ihop med min favorit foundation från Dior.
Snart har jag fått tillbaka utsikten vid mitt "sminkbord". Jag gillar att sitta här vid sovrumsfönstret när jag lägger min make up. Dagsljus är alltid det bästa ljuset. Det är bara lite av ställningen som ska ner (och den stora högen här utanför sovrumsfönstret), sedan återgår allt till det normala igen. Byggnadsarbetarna har lite jobb kvar att göra, men det behövs ingen ställning för det.
På vinterhalvåret känns det extra lyxigt att sminka sig på helgerna, eftersom det är endast då jag får tillgång till dagsljus i lägenheten. Jag blev också väldigt nöjd med mina inköp (speciellt glow dropsen!), men concealern var inte riktigt min färg. Vanilla var aningen för ljus för mig, men eftersom den var så täckande passade den bra att ha under ögonen, under min foundation.
Älskar lätta make uper där fokuset är på foundation, concealer och nu glow drops. Jag kände mig så fräsch igår, fastän jag gick runt med ett naturligt, ostylat hår hela dagen.
- Hem & Inredning -

Gillar

Kommentarer