Min helg i bilder

Regniga, gråa, blåsiga februari... Kommer våren någonsin komma? Jag trodde svaret på min fråga var JA när jag fick se den första påskliljan blomma för i år. Och i vår trädgård också!

Det var innan den andra stormen på en vecka drog in och tog död på min vårdröm, bokstavligt talat. Rest in peace little buddy. Han överlevde inte stormen 😓

Min svärfar fyllde år, och han hade valt att bjuda alla på en middag på den italienska restaurangen Al Forno i New Malden. Så jag och min man tog bussen dit. Fick lov att ta en bild inne på Londonbussen, för vi åker verkligen aldrig buss!

Middagen var trevlig och maten var supergod. Vi har varit där en gång förut för flera år sedan, men jag kom verkligen inte ihåg vad jag åt eller vad jag tyckte om restaurangen. Trodde inte det var ett bra tecken, men jag kanske beställde in fel rätter. Den här gången var maten i alla fall fantastiskt god, och jag kommer sent glömma den här middagen! Till förätt blev det calamari för mig med chilisalsa och citron (en väldigt fräsch rätt). Till huvudrätt åt jag deras cannelloni, fylld med spenat och ricotta, samt en god tomat och bechamelsås över. Till efterätt beställde jag sedan en coppa yoghurt (frozen yoghurt) med färska bär. Jag tycker ju verkligen inte om söta desserter, så yoghurten med bären var perfekt för mig.

Det blev också ett glas prosecco och ett glas vitt vin. Men oj vad jag har tappat suget för vitt vin just nu. Jag vill bara ha bubbel 😍🥂 På mig har jag min gråa kavaj som jag köpte på BikBok när jag var 16. Den är alltså 12(!!) år gammal, men går aldrig ur tiden. Kvalitén är super, och det är garanterat mitt bästa klädesköp någonsin!

Min mamma har köpt fleeceplädar till mig i världens vackraste färg. Jag älskar den här nyansen av rosa. Dessa plädar kan jag både ha i soffan, och ute på terassen i sommar. Tänk att sitta ute där en sommarkväll och kunna linda in sig i en mysig filt när det börjar bli lite svalare. Jag ser så mycket fram emot att kunna sitta ute igen.

Men den här helgen (lik som förra helgen) har vår terass sett ut så här... Regn, blåst, krukor som vält och kaos.

Så jag har tagit fram min elektriska värmefilt som jag fick i julklapp för några år sedan, och jag och min man har gömt oss i den i soffan. Det har också varit mysigt att bara gått runt hemma och tvättat, tagit en varm dusch, druckit te och lekt med marsvinen. En av mina highlights på helgen var faktiskt att sitta under filten och kolla på Walhgrens Värld (Jacob och Melinas bröllop var sååå vackert) medan min man hängde på några vänner till Fulham för att titta på fotboll. Jag satt där och myste samtidigt som jag visste att min man höll på att drunka i regnet på en stormig fotbollsmatch 😂 Att inte behöva gå ut dessa hemska februaridagar har blivit det bästa med helgerna.

Jag vet inte om jag är redo för en ny vecka på jobbet. Det är svårt att hitta motivationen när vintern varit, och är, så lång. Men snaaart kommer våren. Heja, heja.

Gillar