Min fästmans födelsedag

Igår var det ingen vanlig dag för det var min fästmans födelsedag! Jag såg till att skämma bort honom så mycket som jag bara kunde, fastän vi båda jobbade största delen av dagen då. Men på kvällen lagade jag en god curry till honom (han hade bestämt maten), samt köpte en tårta och en flaska rödvin som vi smakade lite av. Det blev en Red Velvet tårta för sex personer (tyckte det passade bra med en liten tårta när det bara var vi två som skulle äta), och spanskt vin från 2014. Inte för att låta gammal, men helt sjukt att det typ är vintage med årgång 2014…

Förresten fick jag visa leg när jag köpte vinflaskan! Haha! Händer alltid när jag köper alkohol själv... Ser jag verkligen ut som under 18?! I Sverige godtar jag det fortfarande, men här... I alla fall så fick min fästman även ölprovningspresenten jag köpte åt honom efter maten. Det uppskattades väldigt mycket! Han drack upp en ölflaska direkt haha. Han är så svår att köpa presenter åt… Det blir nästan alltid mjuka paket, men i år ville jag göra saker annorlunda, och det lyckades jag med. Han fick därför ölprovningssetet, och sedan bjuder jag honom på en lyxig middag på Buenos Aires ikväll. Ser verkligen fram emot det.

För vi ska faktiskt inte bara äta middag (som min fästman tror), utan efter middagen blir det även några drinkar med några vänner. Dejt night i all ära, men ser fram emot att träffa dem också. Det kommer nog bli en sen kväll och ännu en rolig helg i våra liv. Först alla roligheter ikväll då för att fira min underbara fästman, och sedan kommer pappa hit igen imorgon. Bring on the weekend.

Gillar

Kommentarer