Min enda regel

“Måste jag jobba? Kan jag inte bara leva på min mans pengar som den prinsessa jag egentligen är?” Så har tankarna gått under årets första 5-dagars vecka. Man inser verkligen hur tidskrävande ett heltidsjobb är när man precis slutat semestern, och hur tråkig vardagen genast blir när den är omringad av jobb och måsten, men men… Vi vänjer oss snart igen.

Jag är så tacksam att det är fredag, och att jag precis bokat av ett stort möte på kontoret. Helt själv med en viktig person som jobbar för… ännu en viktig person. När projektet är över kan jag skriva vilken byggnad jag jobbat på de senaste 8 månaderna, men just nu får det forfarande vara hemligt.

Min enda regel för 2019 är den ovan. Jag har en tendens att bli stressad och sur när saker och ting inte går som jag vill att de ska gå, men jag ska ha detta quote i åtanke när jag känner så. Alltid vara tacksam över livet, och se saker från den positiva sidan.

På nyårsaftonen såg jag inte fram emot ett nytt år. Hur ska liksom 2019 kunna slå 2018? Kändes inte som om jag hade så mycket att se fram emot. Sedan kom jag på att jag tänkte exakt likadant när 2017 var slut. Negativity, sadness, den där klumpen i magen… Det är bara en känsla. Livet, och alla möjligheter det medför, är underbart.

Välkommen fredag den 11 januari. Välkommen helg!

Gillar

Kommentarer