Min brors födelsedag

Idag fyller bästa lillebror hela 22 år! Det får mig att känna mig riktigt gammal kan jag säga… But age is just a number, who cares.

Tyvärr kunde jag inte få ihop det så att jag var i Sverige på hans födelsedag, men jag såg till att fira honom förra veckan istället. Han fick ett paket av mig varje dag som jag var där, så han borde känna sig riktigt uppskattad av mig ändå! Speciellt eftersom jag även köpte med mig flera påsar av hans engelska favoritchips.

Helt sjukt att den här lilla skitungen är hela 22 år nu. Min lilla docka som jag släpade runt på, tvingade i fejkmat från min leksaksspis osv. Jag grät när jag fick reda på att jag fått en lillebror. Jag ville ju ha en lillasyster som hette Emma! Men sedan insåg jag att han kunde vara min docka ändå, fastän han var en pojke. Stackars honom som blev påtvingad mina rosablommiga dockkläder…

Vi kom kanske inte så bra överrens när vi var mindre, men idag är vi bästa vänner. Vi har seriöst en jättebra kontakt fastän vi bor i olika länder och jag pratar med honom nästan varje dag. Önskar jag kunde vara i Sverige idag och äta tårta med honom!

Gillar