Min bror fyller 26 idag

Idag är det ingen vanlig söndag, för idag fyller min kära lillebror år. Jag har alltså en lillebror som är 26 år - det är ju helt sjuk. Han är min bästa vän, men jag kommer även ihåg hur han var 7 år gammal och asjobbig. När jag gick förbi honom i hallen, kastade han sig ner på golvet och började skrika efter mamma att "Linda är duuuum, hon fällde mig!" Eller så ljög han om att jag slog honom - allt för att få mammas uppmärksamhet. Sedan satt han och flinade bakom mammas rygg när hon skällde ut mig att jag borde vara den ansvarsfulla och ta hand om min lillebror. Sååå dryg 😂 Så sjukt att den lilla ungj*veln nu alltså är hela 26 år gammal.

Jag är fortsatt den som inte kan närvara vid födelsedagsfiranden, och istället får skicka dyra presenter till mina nära och kära. Men jag hoppas att vi kan ses om några veckor (mitt flyg har blivit inställt och ombokat tre gånger redan, men skam den som ger sig...). Vi videosamtalade i alla fall medan de åt smörgåstårta, och jag fick både se och prata med min älskade mormor.

Min bror fick en tröja och boxershorts av mig från Michael Kors. Jag gillar deras gulliga presentinslagning med en vit rosett haha.

Annars har helgen varit ytterst lugn här, och det var precis en sådan helg jag och min man ville ha och kände för. Vi spelade tennis på lördagsmorgonen i våra nya skor.

Min man köpte nämligen matchande Nike-skor till oss båda, hans i blått och mina i svart. De var såå sköna. Perfekta att spela tennis i.

Sedan solade jag på terassen i ett par timmar, ringde en vän och sedan min bror för att som sagt ta del av hans födelsedagsfirande.

Igår kväll styrde sedan min man upp en date night för oss ute på terassen. Han lagade en supergod fish curry, vi drack vitt vin med is och lyssnade på musik. Sommarkvällar ❤ som jag längtat efter dessa.

Gillar

Kommentarer