Min bror fyller 24

Just nu befinner jag mig i ett somrigt Sverige! Vilken skillnad från senast, då det var snö på marken och gräset var brunt. Sommaren är verkligen den bästa tiden på året.
Jag kom hit i onsdags eftermiddag och tillbringade resten av dagen hos min bror. Han hämtade upp mig på flygplatsen, och vår förvåning när vi bar matchande tröjor... 😂 Fast min är bäst. Ett äkta Yankee-linne.
Han fick två födelsedagspresenter av mig direkt. En påse chips (hans favoritchips Sensation Thai Sweet Chili) och en flaska Baileys Strawberry & Cream! Vi fick självklart lov att ta ett glas på balkongen på kvällen. Fira att hans 24-årsdag närmade sig.
Solnedgången på min brors balkong alltså ❤️
Vad mer gjorde vi? Jo, vi gick till ett pizzahak i närheten och köpte kebab och kycklingrullar, gick till ICA och handlade smörgåstårta och tittade på ett par avsnitt av miniserien Tjernobyl på HBO. Vad härligt det var att landa i Sverige i 27 grader. Jag lämnade ett 17-gradigt England bakom mig, och det kändes som om jag landade i Grekland typ!
Igår morse vaknade jag upp på min brors vardagsrumsgolv (sov så bekvämt), vi åt frukost och tittade på ett till avsnitt av Tjernobyl innan släkten sedan kom dit för att fira hans födelsedag. Det var mysigt att träffa alla igen!

Gillar

Kommentarer