Min bank holiday Monday

Finns det något bättre än Bank Holiday Mondays? På ett egoistiskt sätt vill jag att fyra-dagars veckor ska introducerades nu, nu, nu tack! Men på ett mer realistiskt sätt skulle ju inte det vara bra för ekonomin.

I alla fall har jag njutit av min lediga dag igår.

Jag startade dagen med att sova ut, och sedan äta en nyttig frukost bestående av havregrynsgröt med banan, en kopp grönt te och Innocent smoothie. Sedan bar det av till tennisplanen med min man där vi hängde i ett par timmar. Planen är att jag ska spela mot min bror om en vecka, och riktigt utklassa honom (tänkte skriva överklassa honom; svenskan ibland alltså 😂). Hoppas vi får tid till det!

Efter tennisen gick vi hem, och min man lagade de godaste laxburgarna någonsin. Har säkert skrivit förut att han fastnade framför Ernst Kirchsteiger på tvn förra sommaren i Sverige, och blev inspirerad av hans laxburgare. Nu har det nästan blivit hans signature dish.

Resten av dagen solade jag på terassen, myste med marsvinen och vi tittade på finalen till Champions League-kvalet. Jag var ett Derby-fan för dagen (pga Frank Lampard). Det kunde inte varit en bättre måndag (fastän Derby förlorade)!

Gillar

Kommentarer