Min Alla Hjärtans Dag Dejt

Jag trodde att jag och min fästman hade en överenskommelse att vi inte skulle göra något speciellt på Alla Hjärtans Dag i år. Vi åker till Sverige dagen efter. Och vi har firat totalt 5st Alla Hjärtans Dag(ar) tillsammans redan. Så vad spelar det för roll om vi skippar ett år? Vi pratade om det för en månad sen, och vi båda kom överens. Det är så mycket som händer nästa vecka ändå. Men nu har jag fått veta att han bokat en restaurang i alla fall haha, det trodde jag faktiskt inte!

Jag har ingen aning om vad det är för restaurang vi ska till. Det enda jag vet är att min fästman kommer hämta upp mig tidigt på jobbet kl 16:15 och att vi ska vara där 17:00. Tydligen är det en restaurang jag sagt att jag vill till förrut, men det är ju ingen ledtråd direkt, eftersom jag alltid vill överallt (speciellt när det är mat med i bilden haha).

Ska bli så spännande att se vart det blir. Och jag är verkligen taggad nu, speciellt eftersom jag inte alls förväntade mig det. Vi splittar ju alltid alla kostnader 50% mellan oss, så ska bli superkul att bli bjuden på en middag liksom. Jag bjöd min fästman på middag förra året, på den franska restaurangen Brasserie Vacherin (bilderna är tagna därifrån). Vi borde bjuda varandra på saker lite oftare! Det är så mysigt att bli överraskad och bortskämd ibland.

Jag såg den här boken igår, och fick lov att köpa den som en liten Alla Hjärtans Dag present.

Vi skulle ju inte köpa något till varandra, eller göra något speciellt, men när jag såg den här boken, slog det mig att den bara är föör perfekt just nu. Mycket humor (till och med illustrationer hur man till exempel stoppar kläderna i tvättkorgen och inte utanför...), samt att den är skriven 1930. Älskar de gamla tipsen som är aktuella än idag.

Gillar

Kommentarer