Min 30-årsdag

Tisdag, min 30-årsdag och dag 1 på min resekarantän.

Min man gav mig födelsedagspresenter på sängen, innan han åkte iväg till jobbet. Sedan låg jag kvar där i ett par timmar, och tittade på ett nytt avsnitt av Welcome To The OC, Bitches, innan jag gick upp för att äta frukost och släppa ut marsvinen.

Tänkte inte på att kameran var spegelvänd.

Jag fick så mycket fina presenter av min man! En superfin svart blus i ett härligt material, och denna underbara sommarkjol från Mango. En tshirt och trosor från Calvin Klein. En flaska champagne och ett gulligt kort.

Jag åt frukost, svarade på födelsedagsmeddelanden och samtal, innan det ringde på dörren och jag fick ett par blomleveranser. En gul blomgrupp av min svärmor, och en bukett med rosa rosor som jag fick sätta ihop själv, av ett par vänner. Så fint! Jag älskar blommor!

Sedan jobbade jag lite. Jag var egentligen ledig, men efter semestern hade jag 119 olästa emails, som jag i alla fall ville sortera. Så blev gårdagen lite enklare.

Varför vänta med något tills imorgon som man kan göra idag?

Senare på eftermiddagen kom min man hem från jobbet och vi öppnade champagneflaskan som jag fick av honom i födelsedagspresent. Flaskan hade en sådan söt Wimbledontröja på sig! Väldigt passande.

Och min man lagade en födelsedagsmiddag till mig - mozzarellafyllda, friterade kycklingfiléer med roast potatoes, kokade grönsaker och gravy. Han är en GUD i köket!

Sedan fick jag även dessa chokladbakelser till efterrätt. Nu vet ni vad jag kommer göra resten av den här veckan medan jag jobbar.... De var så goda.

Ja, tänk att jag alltså är 30 nu. Det känns naturligt, men svårt att förstå samtidigt. Det ska i alla fall bli spännande att se vad de nästkommande 10 åren har att erbjuda lilla mig. 😄

Tack för att jag fick fira denna dag både i Sverige och hemma med min man i England.

Gillar

Kommentarer