Min 28-årsdag

Jag hade en riktigt trevlig födelsedag med min man. Det kändes som om vi var på semester 😊 Hans överraskning till mig var att ta med mig till Wimbledon, men när vi steg av tunnelbanan i Southfields, var kön in till området 5h lång... Jag ville inte köa i 5h på min födelsedag, så min man kom på en plan B istället.
Vi tog tunnelbanan till East Putney istället och spelade minigolf i Wandsworth Park! Vilken lyxig minigolfbana. Den var nästan för perfekt, för det var riktigt svårt! Jag lyckades i alla fall få en spik på sista banan och jag vann över min man med två slag 😉
Vädret var fantastiskt.
Vi hade med oss picknick, så efter minigolfen lade vi ut en filt på gräset, solade lite innan molnen kom, och så åt vi lunch. Min man hade fixat med mackor, oliver, frukt och chips från M&S. Det var så mysigt! Ingen av oss hade besökt Wandsworth Park tidigare, men det var en riktigt mysig park som jag gärna går till igen.
Efter lite parkhäng gick vi till en pub som hette The Boathouse och tog en drink. The Boathouse låg precis vid themsen. Fantastiskt ställe, fantastiskt utsikt!
Efter det, åkte vi hem ett par timmar och jag öppnade paket. Jag fick en vit tshirt av min man (han är så trött på att jag använder hans 😂), blommor och en STOR flaska med min favoritparfym (Armani Si). Av hans mormor fick jag pengar och choklad, och av hans föräldrar och bröder pengar, en plånbok från River Island och ett presentkort på heminredning från TKMaxx. Presenter från min familj får jag om två veckor när vi befinner oss i Sverige 😊
Min man bjöd mig sedan på en mysig middag. Vi behövde inte gå långt då han bokat en italiensk restaurang som ligger precis runt hörnet. Älskar det stället, och älskar att det är så nära.
Till förrätt blev det friterad mozzarella för mig, och marinerade räkor för min man. Sedan beställde jag cannelloni till huvudrätt, och min man åt en vongole-pasta. Vi delade även på en flaska vitt. Så gott!
Hade som sagt en riktigt trevlig födelsedag med det bästa sällskapet ❤️ Det var också min "riktiga" födelsedag enligt min mamma, eftersom jag föddes på en lördag, och dagen i år infallde just på en lördag. Man borde fylla år på en lördag varje år! Så härligt.

Gillar