Middag på The Bank

På söndagskvällen hängde vi i Barnstaple, där hotellet låg. Det var en mysig liten stad, och väldigt olik London. Vi letade efter en restaurang att äta middag på, och nästan allting var stängt...

Så vi hamnade på en pub som hette The Bank, och det visade sig senare att den var ägd av vårt hotell. Det händer alltid oss när vi är ute någonstans.

Jag drack ett glas prosecco och min man en öl, i deras bar medan vi väntade på att få ett ledigt bord. Varje gång jag beställt prosecco här i Devon, har jag fått ett hallon i. Så trevligt 😊

The Bank var en väldigt mysig pubrestaurang, som likt namnet tidigare hade varit en bank. Jag gillade hur de sparat de höga taket och den gamla bankklockan. Den fungerade inte, men utgjorde en fin dekoration.

Maten var också så fin, men jag beställde in något som var alldeles för starkt för mig. Shiracha-kyckling. Åh, smaken var så perfekt söt i början, innan den förvandlades till eld i munnen. Min man beställde en thai green curry, som enligt menyn skulle vara starkare än min, men vi fick byta maträtt halvvägs genom middagen, så jag fick äta den "svagare" curryn. Shiracha kommer jag inte äta igen.

Det blev en virgin passionfruit martini på det. I flera månader har jag letat efter goda mocktails, så när det äntligen fanns det på menyn fick jag lov att beställa in en. Den kom med en elderflower soda shot. Mmm.

Efter middagen steg vi ut mitt i solnedgången. Vårt hotell låg en 10 minuters promenad ifrån centrum, längs ån. Så vackert. Något jag verkligen uppskattat under den här semestern har varit just alla vackra solnedgångar vi fått uppleva. Vädret har ju varit lite sådär (inte riktigt sommar enligt mig, mer höst), men solnedgångarna har aldrig svikigt.

Åh, jag längtar redan tillbaka till vår mysiga semester. Men det är härligt att vara tillbaka hemma hos marsvinen med. Vi har saknat varandra.

Gillar