Mellofinal

I lördags hade jag stora planer på att gå all in inför mellofinalen. Vi tog därför bilen till norra Wimbledon (så långt vi får åka i lockdown), parkerade där och gick sedan till Barnes och Totally Swedish! Där inne köpte jag bland annat snacks och godis till kvällen.

Vi såg en vacker regnbåge över Roehampton.

Det blev en jättemysig eftermiddag med en långpromenad, och det kändes bra att få bege sig någon annanstans och se något annat.

När vi kom till Themsen var trottoaren översvämmad. Och när vi kom fram till Totally Swedish var kön såå lång. Det var inte bara jag som tyckte det var en bra idé att gå dit för att köpa mellosnacks 😂

Väl där inne köpte jag godis, påskmust(!!), proviva, välling, senap, sås... Allt möjligt gott.

När vi kom hem efter 4h ute (så länge har jag inte varit ifrån hemmet på eeeeviheter) beställde vi KFC. Något jag inte ätit på 10 år. Jag tänker bara på Cartman i South Park, och fick därför lov att prova deras gravy. Gott, men inget extraordinary.

En halvtimme innan det var dags, dukade jag upp med grillchips, ostbågar, en påse gott och blandat salt, samt påskmust!

Istället för att titta med våra vänner, så skickade vi bilder på varandras mellomys. De flyttade till Sverige i början av den här lockdownen, så än så länge känner jag inte av att de lämnat oss. Jag tror det kommer komma som en chock sen när man får träffa folk igen, och de inte är här...

Mina favoriter var helt klart Tusse och Clara Klingenström. Tusses röst var på en helt annan nivå än alla andrq, så jag tycker verkligen att rätt låt vann i år. Härlig dag!

Gillar

Kommentarer