Meghan's in the Village

Igår var det dags för min tidiga födelsedagsmiddag med min man. Jag ville äta middag någonstans i Wimbledon Village (en av mina favoritplatser i London), så vi gick till en restaurang som hette Meghan's.

Väldigt fin och mysig inredning.

Meghan's fokuserar på turkisk mat, så till förrätt delade vi på en mediterranean platter, som innehöll lite allt möjligt. Supergoda pitabröd med rosmari som vi doppade i hummus och rödbetsdipp. Falafels och halloumi.

Det blev ett glas prosecco, så här mitt i veckan. Vi firade ju faktiskt min 30-årsdag som endast är ett par veckor bort nu. Som det ser ut just nu, så kommer jag befinna mig i hemkarantän just då, så vi passade på att ta oss ut innan jag reser bort istället.

Till huvudrätt beställde jag in deras halloumi med strips och sallad. Var så sugen på strips, så det var ett bra val. Jag älskade hur de hade lagt granatäpplen ovanpå halloumin - det var en riktigt god kombination, som jag måste prova att göra själv någon gång.

På vägen hem tog jag denna bild på Wimbledon-flaggorna som de fått upp. Mästerskapet börjar nu på måndag! Fick också med min fina man på bild, samt en väldigt fin solnedgång i bakgrunden. Åh, vad jag älskar den här mannen ❤ Det ska bli konstigt att vara ifrån honom i två veckor. Vi har ju nästan suttit ihop det senaste 1,5 året.

Men nu ger jag mig på ett försök att ta mig till Sverige!

Gillar

Kommentarer