Meet & Greet och Miljövänliga sugrör

En sak jag gillar med att flyga från Gatwick (förutom att flygplatsen endast är en 35 minuters bilresa från där vi bor) är deras Meet & Greet Service. Har aldrig parkerat bilen själv på varken deras lång eller korttidsparkering. Har dock hört att det tar eeevigheter att hitta en parkeringsplats och att de flesta platserna ar så långt borta från själva flygplatsen att man i slutändan måste ta en buss till terminalen ändå. Är inte hela anledningen till varför man åker bil till flygplatsen för att göra det smidigt, bekvämt och spara tid? Det är därför jag tycker deras Meet & Greet Service/Valet Parking är så bra.

Istället för att parkera bilen själv, åker vi bara direkt upp till terminalen, hoppar ur bilen och de parkerar bilen åt dig. När man landat ringer man sedan bara upp företaget för att berätta att man är där, och de kommer genast tillbaka med bilen och parkerar den utanför terminalen. Det kan inte bli smidigare. Det bästa är att det låter som om den har servicen är jättedyr, men det är den inte. Nu när vi åkte till Sverige kostade det £44 för en vanlig parkeringsplats (18 mil ifrån flygplatsen…). Vår Meet & Greet Service kostade £70. Det är inte så dyrt som man skulle kunna tro och en service som jag och min man alltid unnar oss när vi reser från Gatwick.

När vi hoppade in i bilen i tisdags kväll fick vi även en liten present; nämligen miljövänliga sugrör! Jag älskar dem (har faktiskt letat efter liknande), och de passar perfekt i vårt barskåp. Aldrig mer ska jag köpa plastsugrör – försöker verkligen använda så lite plast jag bara kan. Det finns ju inget värre for miljön.

Gillar

Kommentarer