McDonalds

Det kommer bli en tuff vecka. Det var längesedan jag var så här trött på en måndag. Gänget begav sig till flygplatsen kl 6 imorse, så jag vaknade redan kl 5 när de gick upp. Har sovit väldigt lite under helgen då de varit här (de är väldigt morgonpigga), samt att vi ju hittat på saker hela tiden; hackat golv, sågat, borrat, skruvat, städat, dammat, dammsugit, gått till ena puben, gått till andra puben, gått på fotbolll etc etc.

Enda lugna stunden vi hade under helgen var ett par timmar igår kväll. Jag och min man beställde då hem McDonald’s via uber eats. Det fanns ingen energi kvar till att laga mat.

Jag åt en ostburgare med strips, en bananmilkshake och 13(!!) chicken nuggets. Det var meningen att vi skulle dela lika på 20st nuggets, men… 😉 Gud, vad McDonalds kan vara gott ibland. Somnade väldigt mätt och belåten sen, men samtidigt alldeles för sent…

Egentligen ska jag inte klaga; vi har haft en rolig och produktiv helg. Sömnen jag kan ta igen senare. Men när man sitter på jobbet en måndagsmorgon och känner sig allt annat än pigg, glad och produktiv, kan man ibland inte hjälpa att tycka lite synd om sig själv. Efter 10 långa veckor av jobb ser jag verkligen fram emot en helg i Sverige!! Fredag är definitivt målbilden jag har i huvudet just nu.

Gillar

Kommentarer