Max hamburgare

Gårdagen var verkligen den perfekta dagen. Först blev det lite shopping. Jag fyllde upp min incheckade väska med matartiklar så som chips, baconost, lingonsylt, bearnaise och brunsås, samtidigt som jag handlade lite iskubsformer, inredningsprylar och ett par nya BH:ar. Vi besökte en rad olika butiker över hela Västerås för att ticka av min långa shoppinglista.
Sedan bestämde vi oss för att äta MAX, vilket jag inte gjort på flera, flera år. Finns det en godare hamburgerkedja? Till och med Five Guys har svårt att konkurrera med MAX i mitt tycke. Jag beställde ett Friscomål, vilket brukade vara min favorithamburgare när jag var liten. Sedan blev det chilli cheese till det och Green & Garlic dip. Åh, så gott. Måste äta MAX oftare när jag är i Sverige!
Vi köpte med oss maten till farmor, och sedan var jag som sagt hos min bror ett tag. Efter det blev det en snabb drink i regnet hemma hos mamma och pappa innan jag träffade vänner på kvällen. Vi drack lite rosé och satt ute till sent på natten och lyssnade på musik. Vi turades om att köa låtar i spotify, och det blev bara mer och mer känslosamt haha. Har hunnit träffa så många härliga personer under den här vistelsen, och det har varit så roligt. Sovit har jag knappt gjort, men det kan jag göra i Sardinien nästa vecka istället.

Gillar

Kommentarer