Matplats

Nu har vi flyttat om lite i vardagsrummet för att göra plats åt soffan som äntligen kommer om en vecka. Det betyder att matsalsbordet och stolarna nu står på sin "riktiga" plats i rummet.
Jag är riktigt nöjd med resultatet. När jag förklarade för min man att jag hittat ett bord på IKEA som jag vill ha, men sedan tittade på stolar från Next och John Lewis, skakade han på huvudet. "Det kommer se fult och konstigt ut med dyra stolar och billigt bord!" Men det gör inte det. Är så nöjd med hur stolarna passar in med bordet och resten av rummet. Kan varmt rekommendera Ingatorps bord (svart) från IKEA, eftersom det ser mycket dyrare ut än det är.
Planen var att sedan sätta en svart spegel över bordet (en spegel vi redan hade), men när vi hittade den här klockan online fick vi bara lov att köpa den och sätta upp den där i stället. Är så kär i denna klocka som är en 56cm skeleton mirror-klocka från Melody Maison. Så snygg, och passade också in så bra med matsalsbordet och resten av vardagsrummet!

Gillar