Matcha Green Tea with Cranberry & Lime

Jag har fått ett nytt favoritte som jag dricker nästan varje dag - Twinings Matcha Green Tea med tranbär och lime. Det är så fruktansvärt gott!

Jag fick ett paket i julklapp av min svärmor, och från den första koppen var jag helt såld. Tranbär, lime och grönt te är en fantastiskt god blandning, och jag gillar främst att dricka en kopp på eftermiddagen när jag jobbar.

Jag har tre favoritdrycker: bubbelvatten, grönt te och coca cola. Jag tror nog ändå grönt te, och då den här smaken, tar hem priset på den godaste drycken någonsin. Wow.

Nu ska jag fortsätta jobba denna gråa måndag. Snön har äntligen försvunnit, och jag blickar fram emot våren. Min man har semester denna vecka så vi kommer nog tassa runt varandra här hemma så mycket vi bara kan. Han ska träffa sin mamma utomhus, sin vän utomhus och även ta en cykeltur med sin pappa, men eftersom det inte finns mycket annat han får göra, så kommer han tillbringa mestadels av sin semester här inne hos mig. När jag har möten på morgonen så kommer jag arbeta från mitt vanliga hemmakontor på nedervåningen, och på eftermiddagarna lämnar jag plats åt honom, och jobbar enbart från min laptop på övervåningen. Vi ska försöka balansera det hela så att jag inte blir störd i mitt arbete, men så att min man också kan känna att han är ledig och att han får vistas varsomhelst i huset.

På eftermiddagarna ser jag i alla fall fram emot att dricka en kopp te ihop. 😊

Gillar

Kommentarer