Matbordet

Favoritplatsen i hemmet just nu? Matbordet i vardagsrummet. Vår allt-i-allo plats under lockdown.

Det var ett väldigt bra beslut att köpa ett fint matbord, och (om ännu viktigare) bekväma stolar för 4 år sedan. Ja, det var hela 4 år sedan vi flyttade in i denna lägenhet, men det känns mer som två år sen...

På dagarna är matbordet mitt kontor. Jag älskar att stolarna är så bekväma att jag inte behöver ha en kontorsstol. Vet inte hur vi skulle få plats med det.

På helgerna brukar vi städa undan allt och spela bordtennis. Jag köpte ju ett bordtennisset till min man i julklapp, med ett nät som expanderar, så man kan fästa det på nästan vilket bord som helst. Den perfekta julklappen, för det har varit väldigt underhållande att spela bordtennis när vi inte haft mycket annat att hitta på.

Självklart äter vi även alla måltider här. Och precis innan nyår öppnade vi en flaska rött som vi köpte på Polgoons vineyard i Cornwall (när vi var på vinprovning). Det smakade sommar och vi satt och pratade minnen i flera timmar.

Ja, matbordet är min favoriplats i hemmet just nu. Den plats där jag tillbringar största delen av mina dagar just nu, och det är helt okej.

Gillar

Kommentarer