Matbilder

Jag har kommit till det stadiet igen då min mobil säger ifrån för att det börjar ta slut på utrymme. Så jag tänkte visa några, av väldigt många, matbilder jag sparat på telefonen innan de måste raderas.
2015 var det väldigt populärt med vulkanpizza! Så fort jag befann mig i Sverige fick jag ju lov att prova denna pizza, och visst älskade jag den. Synd bara att det var en kortlivad trend bland de flesta pizzerior, för nu har jag inte sett den på menyn på flera år. Strips på pizza? Ja tack!
Jag gillar inte öl, men måste jag dricka det så väljer jag definitivt amerikansk öl. Blue Moon drack jag för några år sedan. Den är ofiltrerad, och har inte riktigt den där bittra eftersmaken som en typisk lager eller ale annars har.
Hur gott är det inte med en caesarsallad ibland? Den här åt jag på en pub som heter The California. Supergod och perfekt "krispig".
Vet inte hur många bilder jag har på lövbiff, strips och bearnaisesås. Strips och bearnaisesås är verkligen min last. Jag skulle nog kunna leva på det i en månad utan att tröttna.
Ett år när jag fyllde år, fick jag en kryssning till Finland i födelsedagspresent. Det enda vi gjorde på den kryssningen var att dricka cocktails och sola på deck. Mmm!
När jag och min man var i Paris, fick vi ju självklart prova på the local cuisine. Alltså sniglar. Det var faktiskt gott om man inte tänker alldeles för mycket på vad man faktiskt tuggar på... De var vitlöksmarinerade och smakade som en blandning av svamp och calamares.
Jag vet inte hur många hot chocolates jag drack på all-inclusive resan till Kroatien. Så fort jag var sugen på något sött gick jag till chokladmaskinen. Lite konstigt kanske att dricka varm choklad när det är 25 grader varmt ute, men det var verkligen något jag var sugen på då varje dag.

Gillar