Marble

Är smått besatt över marmor just nu. Jag tycker det är så vackert, och min obession blir inte precis mindre av att jag arbetar på ett byggnadsprojekt med smeknamnet Marble Street. Jag kan inte visa bilder från projektet, men jag kan visa dessa bilder jag sparat i telefonen från olika internetsökningar.

Varför inte slita ut alla golv hemma och lägga ett blänkande marmorgolv istället? Med en matchande marmortrapp? För några år sedan var jag i Italien, och vi åkte förbi alla dessa marmor manufacturers (Vad manufacturing heter på svenska har helt försvunnit ur min hjärna...). Jag ville stanna och gå in och fråga om vi kunde få en rundtur, men ingen annan var lika intresserad som mig. Vi åkte till stranden istället.

Tycker också det är sjukt snyggt med släta marmorbänkar i köket. Lätta att torka av och hålla rent, samtidigt som det är en sådan snygg och enkel design.

Badrummet är kanske det rum där jag vill ha marmor allra mest. Från golv, till väggar och tak. Handfaten och badkaret får också gärna bestå av marmor. Jag vet inte om jag tycker vit, grå eller svart marmor är finast? Jag tror en blandning av mörkt och ljust utgör den perfekta kombinationen, i både hem, shoppingcenter och på kontor.

Jag såg även en bild på en säng(!!) av marmor. Här kanske det gått lite för långt? Det gäller att ha en tjock madrass över, men fastän den här sängen kanske är superbekväm är jag inte helt övertalad att en marmorsäng är det smartaste. Jag skulle garanterat slå foten i gaveln både en och två gånger. Rundade kanter kanske är lösningen😅 I alla fall är det sååå snyggt med marmor. Jag lever i en dröm just nu.

Gillar

Kommentarer