Marabou Pocorn

Jag har blivit så duktig på sista tiden med vad jag stoppar i mig. Jag och min man kör en "no red meat September" i år igen, men det jag tänkte bemärka här är hur sällan jag äter onyttigt snacks nuförtiden. Det kan gå en vecka utan att jag ätit chips, popcorn, muffins, eller ens en endaste liten chokladbit. Det kan gå en vecka utan att jag ens tänkt på det.

När jag äter mellanmål, blir det ofta Ryvita med smör. Ett äpple, eller en fruktsallad. En skål med nötter (älskar valnötter). Och på kvällarna kan jag göra en skål med flingor och mjölk. En kopp välling är också både gott, näringsrikt och mysigt. Coca cola har alltid varit min stora last, men med "stor last" menar jag att jag unnar mig max 2st 33cl burkar/flaskor i veckan.

Men ikväll kände jag faktiskt för att öppna en Marabou, och inte vilken Marabou som helst; Marabou Popcorn som jag fick av pappa i juli. Har sparat den lääänge. Det smakade sååå bra. Jag gillade blandningen av svensk mjölkchoklad, och svenska, saltade popcorn (här är det ganska ovanligt med saltade popcorn).

Det smakade nog dessutom ännu bättre eftersom jag inte äter choklad särskilt ofta. Jag vill inte det heller. Jag vill att chips och choklad ska vara något speciellt, något jag äter sällan. Jag vill fortsätta med att automatiskt hämta ett äpple när jag är sugen på något, och kanske, ett par söndagar i månaden, passar det bra med en chokladbit eller två.

Gillar