Mår inte bra

Större delen av natten har jag legat vaken och funderat över vad jag ska göra. Ska jag åka direkt till akuten på morgonen fastän jag kanske inte har världens värsta smärta, eller ska jag ta det lugnt och låtsas som ingenting i några dagar till? Men jag har ju inte så många dagar till på mig att bli bra. Snart åker jag iväg till Sverige igen jag vill inte hamna på akuten i Sverige, för vem vet vad det skulle kosta mig? Och hur länge jag skulle bli kvar? Hur länge skulle jag förresten bli kvar på akuten här i England? Jag kanske skulle missa Sverigeresan totalt? Det kan jag inte. Alldeles för mycket möten som inte kan bokas om. Då blir det inget bröllop.

Jag har vägt för och nackdelar med alla val jag har hela natten, och det har varit jobbigt. Det är jobbigt att inte må bra. Man tänker inte på hur många gånger per dag man måste kissa förrän det gör jävligt ont efteråt, varje gång. Min blåsa gillar absolut inte att vara tom. Ni vet hur jobbigt det känns att vara extremt kissnödig? För mig är det bästa känslan i världen just nu, för då känner jag ingen smärta.

Men det är inte normalt att behöva hålla sig från att kissa tills man kommit till jobbet på morgonen. Jag kan inte kissa hemma först, för då kommer jag inte iväg till jobbet. På jobbet är det dock lättare att hålla masken, när man har annat att tänka på liksom. Att hela tiden tänka på att det måste vara minst 30-40min mellan det att jag kissar till att jag måste gå någonstans/röra på mig är inte normalt det heller. Något är ju helt klart fel i min kropp och jag måste ta reda på vad. Klockan 12:20 idag har jag därför tid för ett till läkarbesök. Hoppas på det bästa och att jag får den hjälpen jag behöver den här gången. Så jag kan resa till Sverige sen och må bra. Inte oroa mig hela tiden för när jag måste kissa, och om det finns en säng eller soffa i närheten så jag kan ligga där en halvtimme efteråt när det gör som mest ont. Jag väljer därför att avsluta bloggen för maj månad här. Vi ses i juni, förhoppningsvis mycket piggare.

Gillar

Kommentarer