Mangosallad

Jag är mitt uppe i en väldigt intensiv period på jobbet. Mitt härliga projekt vid The Strand håller på att avslutas (tyvärr, jag skulle jättegärna vilja jobba där lite längre. Alla är väldigt unga, i min ålder, och vi har riktigt roligt tillsammans). Dessutom händer det alltid något kul utanför London School of Economics på luncherna.

Eftersom jag inte kan dricka kaffe för att hålla energinivån hög, så tar jag till andra medel. Jag äter mycket frukt under dagarna. Det går i perioder vilken frukt jag äter mest av, och just nu är jag lite smått besatt av mango. En hel mango, mango i en smoothie eller mangojuice, mangoglass… Allt som har med mango att göra är bara för gott!

Jag gjorde en fruktsallad igår kväll som till största delen bestod av just MANGO. Jag tror jag har en personlighet som gör att jag blir lite smått besatt av saker i ett par veckor/månader, innan jag tröttnar och blir besatt av något annat. Det är kanske just därför jag passar som projektledare; man behöver inte jobba på samma ställe för länge liksom, men det är framför allt mat som jag blir extra besatt av/tröttnar på. Avokado, ägg, citron, green beans… Men just nu är alltså mango min drog.

Gillar