Månadens lista

Månadens höjdpunkt: Prag, Prag, Prag.

Månadens tuffaste: Det är alltid tuft att komma tillbaka till jobbet efter en viss tids semester. Dessutom är det ännu tuffare i januari. December betyder presenter, julfest, julbonus och annan uppskattning på mitt jobb. Januari betyder bara slit, och mer slit…

Månadens beslut: Jag har bokat både bröllopsklänningsprovning och stylist den här månaden. Så bröllopsplaneringen går sakta framåt.

Månadens resa: Definitivt Prag med min fästman. Det var första gången jag besökte Tjeckien.

Månadens favoritplats: Alla mysiga pubar och restauranger i Prag.

Månadens längtan: Efter sommaren, sol, ljus och värme. Tänk att gå upp på morgonen, och det är ljust och varmt ute. Vad härligt. Verkligen någonting jag saknar.

Månadens köp: Jag har köpstopp i år, så det enda jag har köpt förutom mat, drinkar och tåg/tunnelbaneresor är flygbiljetter till sverige i april. Jag kommer åka dit över påsken för att bland annat prova bröllopsklänningar, och självklart tillbringa lite kvalitetstid med min familj.

Månadens citat: “Du är det du tror att du är.” Ett citat som används flitigt på jobbet just nu, och det är ju sant. Tror jag att jag kommer vara morgontrött, så jag förbereder kläder och frukost kvällen innan, då blir jag ju också det. Finns ju ingen anledning att gå upp tidigt när jag har frukost färdig att ta med mig till jobbet. Bara ett exempel av många.

Månadens nya grej: Är att jag bloggar! Roligt att spara alla fina minnen på en och samma plats.

Månadens film: Var ju och såg “Live By Night” på bio, men måste nog säga att månadens film var en som jag och min fästman tittade på hemma i soffan en kväll. Den heter “Would You Rather” och Brittany Snow har huvudrollen. Brittany och hennes partner Tyler Hoechlin har länge varit mina favoriter, men jag hade inte några större förhoppningar om filmen. Den var lite förutsägbar, men samtidigt också spännande hela tiden. Hemsk, äcklig, men något du måste se om du gillar psykologiska thrillers/skräck eller prisoner’s dilemma.

Månadens plagg: Definitivt min grå pyjamas från MissGuided, som jag fick i julklapp. Kommer hem och tar på mig pyjamasbyxorna direkt. Mjukaste, varmaste byxorna jag haft.

Månadens doft: När jag träffade min fästman använde han alltid Armanis parfymer. Jag förknippar därför doften med honom och den gör mig lugn. Jag använder nu Armani själv, så månadens doft måste verkligen vara Armani. Armani, Armani överallt.

Månadens ekonomi: Har varit väldigt bra efter julklappspengar, löneförhöjningar och julbonusar. Har inte spenderat mycket alls, och £1800 har totalt åkt in på mitt sparkonto i januari. Julklappar som alkohol och choklad lever vi dessutom fortfarande på.

Månadens skratt: Måste varit i swing studion på golfklubben när alla nybörjare skulle swinga. Hade ont i käkarna efteråt. Min boll flög in i träden, någon hade sönder en klubba, en annan fick en flygande peg i huvudet… Vi var ganska många som kände att golf inte riktigt var vår grej, eller att vi behöver mycket mer träning innan vi kan ge oss ut på en riktig golfbana.

Månadens mat: Definitivt vårrullar.

Månadens inspiration: ByMalina’s bröllopsklänningar. Jag kan inte titta på en annan bröllopsklänning nu utan att genast jämföra den med ByMalina’s senaste kollektion. Klänningarna och deras two pieces har verkligen inspirerat mig i beslut jag tagit angående bröllopsplaneringen.

Gillar

Kommentarer