Månadens lista

Månadens bästa: Var definitivt att vara i Sverige ett tag över påsk, hitta på en massa roligt och bara umgås med familj och vänner! Jag kanske bara var där i några dagar, men jag lyckades få ut det mesta av dem, som vanligt. Fast det var riiiiktigt kallt. Ser fram emot ett mer somrigt väder nästa gång jag är där.

Månadens sämsta: Urinvägsinfektionen som visade sig inte vara en infektion utan en inflammation/ett sår. Verkar sakta läka, tack och lov, för jag har haft det jobbigt. Jag fortsätter dricka mycket vatten för att bli av med problemet så fort som möjligt, för livet är verkligen inte lika roligt när man inte mår bra.

Månadens dryck: Är därför vatten som jag druckit/dricker hela tiden. Har inte druckit något annat än vatten på över en vecka eftersom allt annat tydligen kan irritera. Blir som salt i såret, och det vill jag ju undvika. Jag saknar mitt vin och grönt te, men mest av allt saknar jag faktiskt en riktigt kall och god coca cola. Haha!

Månadens favoritstad: Stockholm. Var underbart att vara där igen trots det tragiska som hände inte ens en vecka innan. Det var fint (men sorligt) att jag hann se alla blommor och minneslappar.

Månadens hemskaste: Terrorattacken i Stockholm var verkligen hemsk och så, så meningslös... Man undrar vart världen är på väg ibland och hur vissa idioter faktiskt tänker...

Månadens dejt: Var med min favorit från universitetet! Vi åt god kinamat i Clapham och pratade en massor, om minnen, framtidsplaner… Vi pratade verkligen om allt, och det är ju alltid såå roligt att träffa vänner som man inte sett på ett tag och riktigt saknar. Önskar vi kunde bo lite närmre varandra, men vi ses på mitt bröllop sen i alla fall. Det ser jag fram emot. Sååå grymt att hon och hennes pojkvän kan komma fastän de bor i Jersey!

Månadens tv-serie: Jag och min fästman har snöat in oss på en serie på Netflix som heter 13 Reasons Why. Det handlar om en high school tjej som tar sitt liv och, framför allt, varför hon gör det. Riktigt bra än så länge. Men Pretty Little Liars måste också få vara med på ett hörn eftersom det nu kommer nya avsnitt varje vecka. De allra sista avsnitten! Har man tittat sedan det började 2010, bara måste man kolla färdigt. Hur dumt jag än tror att slutet kommer vara.

Månadens plagg: Den här rosa blusen från GinaTricot. Har inte hunnit använda den än, men kommer verkligen älska den i sommar! Det vet jag redan! Volanger kan vara riktigt fint ibland. Och rosa kan ALDRIG bli fel.

Månadens film: Gone Girl. Alla har pratat om att den ska vara sa himla bra, men själv har jag aldrig fått tid till att se den. Men såg den förra veckan och yes, den var riktigt bra. Jag gillade att den trots allt var ganska oförutsägbar. Sådana filmer som chockar och förvånar är nog de absolut bästa.

Månadens mat: Har inte varit mat jag lagat själv i alla fall! Eftersom min fästman hade semester två veckor, och jag var i Sverige, så har jag faktiskt inte lagat mycket mat själv den här månaden. Har njutit av att blivit bortskämd av andra haha. Älskade Jensen’s-lunchen med mamma, och mysiga hemmalagade middagar med min fästman.

Månadens besvikelse: Att inte må bra. Så mycket planer, så mycket som händer runt omkring just nu och jag vill bara vara på topp. Men ibland måste man stanna upp, lyssna på sin kropp och vila (fastän jag inte känt mig stressad).

Månadens härligaste: Var definitivt att sola ute, den helgen då det helt plötsligt var 25 grader varmt! Det blev verkligen riktig sommar för ett par dagar när solglasögonen och solkrämen kom fram. Dock berättade min bror att det är farligt med fejk-solglasögon eftersom det inte skyddar ögonen? Han säger att bara designerglasögon för minst 4000kr duger haha…Hmm ok… Han får köpa ett par Dolce & Gabbana till mig då om han vill!

Månadens person: Pappa, eftersom jag har jag träffat honom så mycket! Han var till London två gånger i April, och så såg jag ju han i Sverige med. Jag tycker det är så roligt när han är här ofta och hälsar på. Det finns alltid något kul att se fram emot då. Egentligen bor jag ju inte så långt bort ifrån min familj om man tänker efter. 1h 55min bort med flyget bara.

Månadens spontana: Det mest spontana den här månaden måste ju ha varit att vi helt plöstligt hamnade på det kända rodd-racet mellan Oxford och Cambridge i Themsen. Satt på en pub med pappa ena sekunden, och andra var vi mitt i smeten och fick se starten på racet från Putney Bridge. Det var lite coolt tycker jag, speciellt eftersom jag hade noll koll på att det var just den dagen eller att det var så stort.

Månadens lyx: Att ha råd med en brudklänning från ByMalina tycker jag är riktigt lyxigt. De har ju så underbart fina spetsklänningar och two-pieces, och snart kommer en i rose lace spets bli min (den ska bara sys först)!

Månadens vill ha: När jag var i Stockholm testade jag en massa Tom Ford parfymer med min vän. Jag skulle vilja ha Café Rose, eller någon annan av de 20 sorterna vi provade. Speciellt nu när min favoritparfym håller på att ta slut (Armani, Si), skulle jag kunna tänka mig något nytt, något annat... Kanske ska önska mig en när jag fyller år?

Gillar

Kommentarer