MAMMA & PAPPA HAR GIFT SIG

Det är med stor glädje som jag kan meddela att det där “stora som kommer hända i mitten av november” nu äntligen har hänt – min mamma och pappa har gift sig!!

Det har varit superhemligt, eftersom varken mamma eller pappa ville göra en big deal utav det, men jag tycker det är stort. Och det har varit svårt att hålla det hemligt sedan de berättade det för mig och min bror den 4:e oktober. Har verkligen gått och längtat efter den här dagen, för jag tycker det är en sådan mysig grej.

Mamma och pappa har varit tillsammans i 31 år, förlovade jag-vet-inte-hur-länge, och igår på deras 31-årsdag bestämde de sig äntligen för att gifta sig! Tycker det är så gulligt, och väldigt speciellt att jag, som deras 28-åriga, gifta dotter, får se min föräldrar gifta sig med varandra. Jag tror inte det finns många personer där ute som befunnit sig i en liknande situation!

Ett jättestort grattis till min mamma och pappa! De har alltid varit mina förebilder för ett förhållande som håller, och en kärlek som bara blir starkare för varje år som går <3

Gillar

Kommentarer