Mamma Mia

Igår åkte vi ner till Bognor Regis som ligger mitt emellan Brighton och Portsmouth på englands sydkust. Vi har några vänner som precis flyttat dit och de bjöd ner oss för en helg att umgås. Vi har inte setts sedan bröllopet, så det var jättekul med en riktig catch up. Vi hade planerat att äta ute på någon härlig restaurang på lördagskvällen, och jag blev överlycklig när de ville äta italienskt. Det var precis det vi var sugna på med. De rekommenderade en restaurang som hette Mamma Mia, och det var verkligen ett bra val.

Till förrätt delade vi på två stycken burrata-tallrikar med lite olika skinkor (bland annat min favorit prosciutto). Såå gott. Till huvudrätt valde vi alla sedan olika pastor; jag tog en krämig penne-pasta med kyckling och svamp medan de andra åt skaldjurspasta med tomatsås, pestopasta med kyckling, salsiccia-pasta med tomatsås etc. Alla pastarätter var grymma! Sedan åt vi deras cheesecake och mörk choklad till efterrätt. Det var verkligen en bra början på en bra kväll!

Nu är vi i bilen på väg hem, ganska trötta, men vi har haft en underbar helg. Mamma Mia var bara en höjdpunkt av många på vår lilla weekend away. Fler inlägg kommer senare. 

Gillar