Maj, summerat

Jag publicerar detta inlägg idag, då vi avslutar månaden, samt börjar den nya, med en liten mini-semester. Åh, det ska bli så trevligt. Men först blickar vi tillbaka på maj månad:

* Min mans födelsedag blev en speciell dag för oss den här månaden, då det blev vårt första besök på en restaurang inomhus. Jag vinkade glatt hejdå till att sitta utomhus och frysa. Det var en jättemysig vardagskväll som jag sent kommer glömma. Vi hade det så trevligt, åt stek med bearnaisesås, drack prosecco, firade att min man är ännu ett år äldre och visare, samt att samhället öppnat upp och vi fått lite mer av vår frihet tillbaka. Det var också mitt första besök i Reigate, men definitivt inte mitt sista. En sådan mysig ort mitt i ett berg i North Downs.

* Med det sagt, så har det varit mysigt att hänga på pubarna utomhus med. Att ta en drink i spöregnet med vänner är bättre än att sitta hemma ensam i lockdown, månad efter månad. Har verkligen njutit av mer frihet, att kunna träffa vänner och äta restaurangmat den här månaden.

* Det är tråkigt att prata om vädret, men månadens - nej faktiskt ÅRETS - största besvikelse har varit just vädret. Våren som aldrig blev av. Solen som aldrig lyste. Vårbrännan jag aldrig fick. Det kan bara bli bättre från och med nu. Och när det är 9:e månaden i rad iklädd vinterjacka, så får man vara lite sur ibland.

Jag hade inga större planer för maj månad, men det blev en riktigt trevlig och social månad, allt som allt. Jag måste också nämna den fantastiska podcasten Welcome to the OC, bitches med Rachel Bilson och Melinda Clarke. OC-fanet i mig kommer ut och verkligen njuuuuter varje onsdag då det är dags för ett nytt avsnitt. Det bästa jag hört och sett i år! 🧡

Gillar

Kommentarer