Maj

Det är den första maj idag! Det känns helt sjukt för jag tycker det fortfarande är vinter ute. Jag använde liksom min vinterjacka igår...

Jag är i alla fall redo för en ny månad och en liten nystart. Jag pratade med en ny läkare igår som verkade riktigt bra. Hon tog bort lite av den ångest jag känt den sista tiden, pga dessa återkommande urinvägsinfektioner. Jag ska lämna urinprov på tisdag som ska skickas till ett labb för en ordentlig analys, och sedan står jag i kö för ett ultraljud där de ska gå igenom mina njurar och urinblåsa. Jag mår bättre efter antibiotikan men har fortfarande förhöjda nivåer av lykocyter i urinet. Det svider lite, och jag känner mig mest trött och kall.

Det är inte bara den första maj, utan det är också en bank holiday weekend. Vi har en tredagarshelg att se fram emot, och jag ska försöka få ut det mesta av den, samtidigt som jag fortsätter att ta det väldigt lugnt. Dricker vatten hela tiden och äter nyttig mat. Tar varma duschar, kortare promenader och myser under en filt.

Jag är också redo på att i slutet av månaden förhoppningsvis få lite större klarhet i när jag kan resa till Sverige för att hälsa på min familj. Jag längtar så att jag spricker.

Nu kör vi, maj månad! Jag ska äta en sen frukost nu bestående av rostad bagel med ägg, avokado och lite bönor, innan jag har nedervåningen kvar att städa.

Gillar

Kommentarer