Magisterexamen

Jag har verkligen njutit av en långhelg, för förutom att jag fyllde år i lördags, så var jag även ledig i fredags eftersom min man äntligen tog magisterexamen i ledarskap!
Förutom att han jobbat som lärare (i nu fyra år) och varit Federation Year Group Leader, så har han även pluggat en masters degree på sidan av jobbet. Jag är så stolt över honom! (Och lite avundsjuk. Jag vill ocksåå studera en master, men precis som honom, så tycker jag inte det är värt det om inte jobbet betalar 😉 Mitt jobb går inte med på det just nu, annars hade jag inte tvekat en sekund på att utbilda mig till arkitekt).
Min man har studerat på University College of London, vilket är ett av de bästa universiteten i världen. Hans institut - UCL Institute of Education - rankas som nummer 1 i världen, vilket de självklart var snabba att påpeka under hans graduation ceremony. Det gör mig bara ännu stoltare!
Cermonin började redan klockan 10 på morgonen, och den hölls i Royal Festival Hall i South Bank/Waterloo. Precis vid Themsen. Så vackert. Jag har verkligen varit vid Themsen mycket den här helgen!
Efter ceremonin fick vi prosecco och snittar, vilket var riktigt trevligt. Sedan gick jag, min man och hans föräldrar (som också var med såklart) längs Themsen för att hitta ett lunchställe där vi kunde fira honom och hans examen.

Vi stannade till vid The Wharf för lunch, där min svärfar beställde in en flaska champagne till oss. Åh vad gott med champagne i värmen! Jag åt sedan en halloumiburgare till lunch medan de andra åt tonfisksallad, och min man unnade sig en stek med pepparsås.

Efter lunchen blev det även en kopp grönt te för mig, och jag älskar när det serveras i glas som här ovan! Det ser så lyxigt ut. Kanske ska jag inhandla ett par glasmuggar till hemmet härnäst?

Det var en väldigt trevlig dag, och ett tacksamt break från jobbet och mina “vanliga” fredagar på kontoret.

Grattis Aaron ännu en gång till magisterexamen från UCL! Han är så värd det <3

Gillar