Lymington

Den första helgen i februari fick jag bestämma vår dag, och jag valde att hänga i Chelsea och äta lunch på The Ivy. Den här lördagen som passerade var det min mans tur att bestämma hur dagen skulle se ut. Det blev därför en road trip ner till New Forest och vi hamnade i Lymington!

Min mans plan var väl en riktig skogspromenad. Det regnade i London, och det har regnat konstant i flera veckor, så jag såg inte direkt fram emot att halka genom en lerig skog i flera timmar... Men det var min mans dag, han bestämde, och jag har inte varit i New Forest förut, så jag såg fram emot en ny upplevelse. Bilresan var mysig, och tog 2h 20min.

Eftersom vädret blev bättre ju närmre kusten vi kom, valde min man att köra igenom hela skogen och vi hamnade tillslut i kustorten Lymington. Solen strålade, vi parkerade bilen vid byns centrum och gick sedan ner mot hamnen.

Det blev en promenad på nästan 2h. Vi fick se hamnen och gulliga hus - alltså blev promenaden inte alls vad jag förväntat mig utan mycket bättre. Ingen lera, ingen skog, inget regn - bara sol, piktoreska kusthus, en stor hamn, den engelska kanalen, och en massa fina båtar.

Jag är säker på att båtlivet hade varit min grej. Jag hade nog mått mycket bra som en ägare av en stor yacht. Det fanns ett antal båtar till salu där nere, och jag hittade en för ca 17 miljoner som lät intressant. Jag skulle nöja mig med en liten båt med, men det fanns inga mindre båtar till salu, tyvärr 😉

Åh vad bra vi mådde på denna fantastiska solskenspromenad längs kusten. Jag älskar att andas in havsluft. Det är en sak jag verkligen kan sakna med att inte bo kvar i Portsmouth - havet, havsluften, vågorna som slår mot stranden och självklart hela stranden i sig på en vacker dag.

Vi har som mål att ta minst en bild på oss två tillsammans varje vecka, på en ny plats (eftersom jag knappt tog några bilder på oss överhuvudtaget förra året). Veckans bild blev i Lymington. Försökte få med en båt i bakgrunden, men det var svårt med solen i ögonen.

Dagen slutade inte efter vår promenad i Lymington (med ett cappucino stop). Min man googlade efter ett ställe i New Forest där vi kunde äta lunch, och när vi sedan kom hem på kvällen gick vi ut och sprang. Rekommenderar inte att springa på full mage. Jag orkade 2,5km... Men jag försökte i alla fall och känner mig fortfarande stel 😂

Gillar