Lunchdejt i Antibes

Jag och min man har vår egna lilla hyrbil här, vilket är väldigt skönt. Föregående år har min svärfar alltid kört allihopa, men i år blev vi för många, så en till bil behövdes för att vi skulle kunna ta oss fram på de franska gatorna. Därför har jag och min man haft det lite lättare att få till lite egentid. En dag bestämde vi oss för att gå på en lunchdejt i Antibes.
Morgonen tillbringades på stranden, och sedan stannade jag och min man kvar här, och gick till en restaurang som hette Golden Beef. Den låg precis vid vattnet, och hade en fantastisk havsutsikt.
Vi var båda sugna på en fräsch sallad, så jag beställde in deras caesarsallad med kyckling och bacon, och min man beställde en caesarsallad med räkor.
Det var sååå gott. Till det drack vi coca cola.
Priset för vår lunch blev 46 euro, men det räknade vi med. Livet på rivieran är inte billigt, men verkligen värt att upplevas! Vi betalade mycket för läget och utsikten med, och det betalar jag gärna för. Allt är så vackert här! Skull lätt kunna köpa ett hus här när jag blir pensionär. 

Gillar