Lunch på The California

Idag hoppade jag över midsommarfirande i Hyde Park, och tillbringade dagen med min fästman istället. Vi har haft en riktigt mysig, oplanerad dag tillsammans. först hamnade vi på en spontan visning, och sedan blev det lite shopping. Till lunch åt vi sedan på en av våra favoritpubar här i närheten, nämligen The California.

Det blev 3-rätters för £10 styck. Helt sjuka priser! Till förätt åt jag min favorit som jag nästan alltid väljer där, nämligen breaded mushroom. Det ser ut som nuggets, men det är alltså små hela svampar där inuti. Så sjukt gott, och en supersmarrig vitlöksdipp till. Min fästman åt nachos, och så smakade vi självklart av varandras.

Som huvudrätt valde jag kycklingfilé med strips och bbq-sås. Jag gillar att man alltid får ärtor till maten på engelska pubar. När jag var liten hatade jag verkligen ärtor, men det var efter jag flyttat till England och ätit det till maten på flera pubar som jag faktiskt började tycka om det. Min fästman åt en steak and ale pie. Väldigt engelskt.

Sedan blev det en underbart god brownie till efterätt för mig, medan min fästman åt äppelpaj med vaniljglass. Vi var ganska mätta efteråt kan jag säga. The California har verkligen mättande och prisvärd mat. Dessutom är det så mysigt där inne; borden är långt ifrån varandra och det brukar alltid vara ganska lugnt därinne. De har även en uteservering, men idag var det inte så fint väder så vi valde att sitta inne. Det var verkligen en perfekt dag för lite shopping och ett besök till The California.

Gillar