Lunch på Jensen's

Innan jag och mamma mötte upp min vän på t-centralen, gick vi över gatan och åt lunch på Jensen's Bøfhus. Mammas favoritställe. De har verkligen god mat där, och man får kombinera sin egen lunch. Jag älskar deras bearnaisesås och väljer den varje gång.

Både jag och mamma valde kycklingfilé. Sedan beställde jag tunna fries till, medan mamma tog deras potatisgratäng och pepparsås istället för bearnaise. Det var en lagom lunch-portion; bara lite tråkigt att jag inte kunde dricka ett glas vin till. Verkligen det sämsta med antibiotika när man har semester. Men det viktigaste är ju att jag blir bra.

Skulle också velat haft en liten sallad på sidan om, men jag såg sen att man kunde lägga till det som en side dish. Får göra det nästa gång. Vi kanske var tråkiga som åt på Jensen's (som finns i Västerås) av alla ställen i Stockholm, men verkligen såå mysigt att äta lunch med mamma. Var som helst. Jag bryr mig inte. Uppskattar verkligen tiden då det bara är vi två. Det blir ju inte så så ofta längre. Och lunchen var ju bara början på en riktigt trevlig dag som jag gärna gör om igen!

Gillar

Kommentarer