Lounchar

Mina föräldrars största intresse är nog att uppdatera huset. De har alltid ändrat på något när jag hälsar på. Kan det ha att göra med att båda deras barn är utflugna, och att de inte riktigt vet vad de ska göra med allt extra utrymme? Jag tror det haha! I alla fall är det alltid något som är nytt när jag hälsar på.
Den nyaste förändringen är en loungehörna på altanen. Där hängde vi hela fredagskvällen, och ett par timmar igår med innan myggen tog över. Jag har inte upplevt den svenska sommaren om jag inte kommer tillbaka till England helt sönderbiten, så det kan jag ticka av nu. I alla fall tycker jag loungen är supermysig, och det är ett liknande set jag letar efter till min egen terass.
I lounchen drack jag ett par glas vin (mamma och pappa drack öl), och så bestämde vi oss för att äta upp min bröllopstårta. Vissa har ju som tradition att spara sin tårta och äta den på ettårsdagen, men hur smakar den egentligen då? För den var inte så god i fredags, och då har den "bara" varit i frysen i 10 månader. Grädden hade fått lite "skinn" på sig, och hela tårtan var ganska seg 😂 Nej, det var ingen höjdare alls. Skulle ätit upp den vid jul istället.
Vi tittade också självklart på TV där ute, eftersom mamma och pappa också fixat en TV till lounchen. Jag tror hela idén med soffhörnan började med att mamma och pappa insåg att de hade alldeles för många tv-apparater på två personer haha, så de flyttade ut en på altanen. Det var perfekt att slappa där ute. Riktigt mysigt! Jag älskar dessa helger i Sverige. Vistelsen blir inte så lång, men händelserik, och jag känner alltid efteråt att jag verkligen tagit vara på tiden och träffat så många som möjligt på kort tid. Nu ska jag cykla till morfar ❤

Gillar