Lördagskvällen i Västerås

Lördagseftermiddagen/kvällen blev en riktig lyxig variant i centrala Västerås. Först åt vi middag på Bellman’s, drack några drinkar uppe i Skybar, och sedan avslutades kvällen på Allstar där vi tittade på fotboll och träffade en massa människor. Det är alltid lättast för mig att i slutet av min vistelse gå till ett ställe, smsa folk var jag är, och så kan de komma till mig istället för tvärsom. På så sätt hinner man träffa så många som möjligt under kortast tid.

Middagen var huuur god som helst. Jag älskar Bellman’s; definitivt en av mina favoritrestauranger på hemmaplan. Jag och mamma åt deras vitlök, lime och chili-marinerade kycklingspett med ugnstekt potatis och ugnstekta grönsaker. Fick också godaste vitlöksdippen till med fetaost i. Jag har inget recept, men måste prova göra en liknande dipp själv!

Jag drack ett glas Veneto Rose till maten, men skippade sedan alkoholen uppe i Skybar. Det var den dåliga veckan igen då jag äter tabletter som inte ska mixas med alkohol. Dock lyckades jag varva tablettatknaprandet med alkohol ganska bra under min sverigevistelse. Jag tog två tabletter på morgonen som vanligt, men skippade tabletten på eftermiddagen som håller värken borta resten av kvällen, så jag kunde unna mig ett eller två glas vin istället. Det är svårt att stå emot ibland när man är ute på restauranger och barer.

Fin utsikt från Skybar, men det var det lite svårt att ta kort med allt ljus. Det var mysigt att bara sitta där uppe på 24:e våningen ett tag och titta ut över Mälaren. Åkte alltid upp hit förrut, men nu har jag faktiskt inte varit här på kanske 5-6 år. Det var också roligt att så många kom till Allstar sen, och hälsade på mig. Det blev en ganska tidig kväll ändå, men det var perfekt när vi skulle upp tidigt igen på söndagen för att hinna med det sista innan flygplatsen. Kunde i alla fall inte haft en mysigare "mini-vecka" i Sverige som jag gärna gör om igen.

Gillar

Kommentarer