Lördag 18 maj

Min mans födelsedag var en härlig dag. Jag började dagen med att laga en engelsk frukost åt oss (hans favoritfrukost).
Blev väldigt stolt över mina perfekt formade stekta ägg. Har inte stekt ägg på flera år (kan man glömma bort hur man gör?!).
Det blev en brakfrukost! Jag skippade bacon, och körde vegetariskt, men min man fick ett par skivor på sin födelsedag.
Efter frukosten gick vi runt en sväng på stan och shoppade. Min man köpte ett par nya jeans, och en födelsedagspresent till sin bror. Efter det åt vi lunch på ett café i närheten av där vi bor. Solen tittade fram i några minuter, så det var riktigt härligt. För övrigt har vädret den här helgen varit en riktig besvikelse. Jag längtar efter solen.
Det var i alla fall en perfekt temperatur för mig att inviga min nya, pastellrosa skinnjacka. Åh, den är så fin. Efter min man fått spela lite FIFA under eftermiddagen, åkte vi sedan till en spansk restaurang i Ewell för middag med svärfamiljen. Det var riktigt trevligt, oerhört god tapas på La Familia (som restaurangen hette), och en lättsam kväll jag tror vi alla behövde. Jag är så fäst vid min mans brors flickvän (hon är så härlig!!), och jag ser fram emot Frankrike med henne (och alla andra såklart) i augusti! Min man var i alla fall nöjd med sin födelsedag, och jag var riktigt nöjd med min lördag👍

Gillar

Kommentarer