London Zoo & Camden Eye

Det fanns två djurarter jag stannade lite extra länge vid. Den ena var pingvinerna. Vi kom dit precis när de blev matade, och jag kände även här att jag bara ville krama om dessa söta små djur. Kunde knappt slita mig när de stod och tittade på mig haha. Jag älskar djur.
London zoo har flest pingviner i hela Europa. De har även den finaste bassängen. Titta bara på färgen!
Vi stötte även på lite flamingos och pelikaner som jag självklart fick ta kort på. Vi lyckades faktiskt gå runt hela djurparken och se precis ALLT på ca 5h. Det var en perfekt dagsutflykt. Nästa gång vill min man komma tillbaka hit med vårt egna barn... (Ett nervöst he he från mig...).
Kameler är ett djur jag alltid gillat. De är så chillade. Där vi stannade till lite extra länge var dock hos girafferna. Det var alltså pingvinerna och girafferna jag hade svårt att slita mig från i lördags.
Först fick man se girafferna utomhus, och sedan...
... Inne i deras stall! Åh vad fina och ståtliga de är. Som stora hästar. Jag drömde mig bort att jag hade min egna giraff i stallet i närheten av där vi bor. Alla åker dit för att ta hand om sina hästar, och sen kommer jag för att ta hand om min giraff liksom... 😂 Underbara djur.
Vi besökte även fjärilshuset med hundratals fina fjärilar som flög runt och satte sig på huvudet på oss haha, och i insektshuset gick vi även in bland spindlarna... Är inget fan av spindlar, men det kändes ändå okej eftersom de bodde där. De kröp liksom inte på mig. När vi sedan lämnade djurparken gick vi till en pub i Camden som hette Camden Eye. Där drack vi ett glas prosecco och en pint innan vi åkte hem. Vilken härlig dag! Riktigt kall, men såå trevligt att få träffa alla dessa underbara djur. Och hänga med min man såklart 😊

Gillar

Kommentarer