London Zoo

I lördags besökte jag och min man London Zoo! Jag har aldrig varit där förut, och min man har inte varit där sedan han var riktigt liten, så det var dags för ett besök. Vädret var inte det bästa, men vi gick in i regnskogen eller akvariumet när vi behövde värma upp oss 😉
Hur söta är inte lejonen? Som stora katter jag bara vill krama om. Jag förstår inte riktigt att de skulle äta upp mig på ett par minuter. Jag tycker bara de är så fina och ser riktigt snälla ut haha.
Det första området vi besökte var reptilhuset. Det kändes bra att få ormarna överstökat liksom 😉 Har väldigt svårt för ormar och maskar... Men ödlorna är söta! Det var förresten här inne Harry Potter mötte den talande ormen i första Harry Potter filmen. Den scenen spelades alltså in här inne!
Jag hittade en bullfrog och fick lov att ta ett kort och skicka till min bror. Ni som älskar Family Guy, ni vet varför... 😂 Hur coola är de inte?!
Vi såg även de största sköldpaddorna jag någonsin sett. De väger 350kg styck. En sån vill jag också ha, tack.
När vi frös gick vi som sagt in i akvariumet eller regnskogen. De hade inte lika mycket fiskar som på London Aquarium (obviously), men jag älskar att bara sitta och titta på dessa färgglada fiskar och koraller - vilket vi gjorde. Någon vacker dag ska jag ha ett stort akvarium hemma.
De här fiskarna blev mina favoriter.
Min mans favoritområde på hela stället var aporna och aphuset där man fick träffa dem utan några galler eller väggar emellan. De var riktigt söta. Var beredd på att få en apa på axeln, men de hade precis ätit och var väldigt lugna.

Gillar

Kommentarer