London Blackfriars

Nu är det snart slut på veckan! Sista hela jobbarveckan innan min semester, eftersom jag bara är här två dagar nästa vecka. Det känns riktigt, riktigt härligt. Älskar att ha mycket att se fram emot.

Den här veckan har jag jobbat mycket i centrala London, vilket alltid är roligt. Det har varit en dröm ända sen jag var liten att jobba i London, New York eller någon annan stad där man kan gå runt i business attire och känna sig extremt “viktig” haha. Underbart att mitt jobb tar mig runt många kända byggnader i London, och att jag inte bara får besöka dem, utan också faktiskt arbeta med ombyggnationer där inne.

Jag har därför hängt på min nya favorit-tågstation rätt mycket den här veckan; London Blackfriars. Varför det är min favorit säger väl sig självt. Spana bara in utsikten, mitt ovanifrån Themsen! Det har varit en riktigt bra dag, men jag ser samtidigt fram emot helgen och min semester nästa vecka. Livet går inte ut på att jobba, hur roligt/spännande det än kan vara ibland. Jag kommer alltid leva för helgerna och semesten.

Gillar