Living & Lived

Hur många städer har du bott i? 3 städer och en ort. Västerås, Portsmouth, London och Surahammar.

Hur många hus/lägenheter/hem har du bott i? 7. En lägenhet i Västerås, ett hus i Surahammar, en studentkorridor i Portsmouth, ett hus i Portsmouth, mina svärföräldrars hus i London, en hyreslägenhet i London och min nuvarande lägenhet som jag äger tillsammans med min man, också här i London... Så 7 stycken allt som allt.

Ditt bästa boende någonsin? Det är svårt att välja mellan min nuvarande lägenhet och mina föräldrars hus där jag är uppväxt. Hade en väldigt bra uppväxt, men trivs så sjukt bra med mitt liv just nu såklart. Som vuxen och självständig liksom. Men det finns ju alltid stunder då man önskade att man var 8 år igen, det var fredag, man kom hem från en bra dag i skolan, tog ett bad, satte på sig pyjamas och åt ostbågar i soffan. Och inte hade några som helst bekymmer i hela världen.

Ditt sämsta boende? Andra året i mitt hus i Portsmouth. Vi hade problem med råttor, mögel och konstant drama (bodde ihop med fyra andra tjejer). Otrivdes enormt och hängde mest i min mans hus med han och hans sköna housemates som jag fortfarande har kontakt med idag.

Hur såg ditt barndomsrum ut? Det var vita väggar med mycket rosa detaljer, tex en rosa soffa och rosa sängkläder. Mycket barbiedockor, böcker och gosedjur.

Hur såg ditt tonårsrum ut? Det var samma rum som mitt barndomsrum, men jag valde att måla det blått. Jag hade en tv på väggen, en stor Union Jack flagga på väggen, och en skrivbordshörna med dator. Jag ville att mitt rum skulle gå i blått, vitt och rött som Englands och USAs flaggor. Jag skulle ju flytta till något av dessa länder när jag blev vuxen.

Favoritrum i ditt nuvarande hem? Troligtvis vardagsrummet eftersom vi hänger där mest (och mina marsvinsbebisar bor där! Men gillar även sovrummet och köket MYCKET.

En speciell detalj du gillar med ditt hem? De stora sovrumsfönsterna från golv till tak.

Gillar