Livets dryck

Livets dryck är vatten, och här kommer mina 3 favoriter på variation av vatten, som jag ser till att dricka varje dag.

Citronvatten

Jag startar varje morgon genom att pressa en halv citron i ett pintglas och sedan fylla upp det till ca hälften med vatten. Det blir en frisk start på morgonen och ett naturligt sett att piggna till på, istället för koffein. Jag tycker dessutom att det är så gott.

Gurkvatten

Det mest uppfriskande till lunchen är ett glas med gurkvatten. Jag brukar skära två tunna skivor och ha i ett glas. Fylla på vatten från min water dispenser och sedan låta glaset stå framme i 5 minuter innan jag dricker det. Så att maximalt med vitaminer sugs ut i vattnet först. När jag druckit upp glaset delar jag med mig av gurkbitarna till marsvinen 😉

Grönt te

På eftermiddagen eller kvällen dricker jag sedan gärna en kopp grönt te. Min absoluta favoritdryck! Jag älskar Twinings gröna te som finns i oändligt många smaker, och vill jag lyxa till det lite extra, så köper jag även te från Whittard of Chelsea.

Igår kväll blev det en kopp med ingefära och citronte. Jag känner mig så förkyld just nu pga pollenallergi, och inbillar mig själv att mina symptom blir liiite lite bättre om jag får i mig mycket citron och C-vitaminer. Jag förstår inte att det fortfarande är pollensäsong. Har haft allergi sedan början av april nu och halterna fortsätter att vara så otroligt höga.

Gillar